ja len 3 (Hamleta,HP,Robinsona )...vobec sa mi nepáči ten zoznam....napr. Bibliu by mi trvalo hrozne dlho prečitať a nič z toho, je tu Frankenstain ale kde ja Drakula od Stockera ? ..mne sa začína páčiť slovenská tvorba (nemyslím Kukučin ,Tajovský ale tých novších) takze do týchto sa najbližšiu dobu nepustím
@kittyboo
mne sa napríklad osobne veľmi páči kniha Na počiatku bolo koleso od Zuzky Slaninky alebo Prerušenie tehotenstva zn. diskrétne od P.Fabiana...nespomeniem si teraz na ostatné ..možno by sa aj tebe páčili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
a fakt že sa mi páčili len Temné hmoty
z tych co tam su by som si precitala este frankensteina
a moby dicka
niektoré som začala a nedokázala dočítať
a možno aj viac eln si nepamatám
a neviem prečo by práve hentie mali byť nejaké esenciálne
ti dám zoznam 1000 kníh čo ja som prečítala a potom mi povieš koľko si z toho čítal boha
ale tým, že mi tie knihy pripadajú väčšinou ako povinné čítanie, ma to ani neprekvapuje
a 3 ďalšie som už kedysi začala, ale nič z toho nebolo, možno niekedy v budúcnosti
Ale divný to výber, i keď sú tam aj dobré veci, prirodzene.
(A zdá sa mi to, alebo je to (takmer) výlučne anglickojazyčná lit.?)
ale inak 9
@ouch tiež začínam On the Road
a bibliu som nečítal, len počúval prakticky
asi tretinu z toho aj vďaka povinnému čítaniu v rámci školy :letim:
a veľa z nich poznám z literatúry a teda už sa mi ich nechce čítať
@method a ty?
mne sa napríklad osobne veľmi páči kniha Na počiatku bolo koleso od Zuzky Slaninky alebo Prerušenie tehotenstva zn. diskrétne od P.Fabiana...nespomeniem si teraz na ostatné ..možno by sa aj tebe páčili
life of pi, great gasby a t d fakt neivem..