Kokos, pekné video. A optimistické Tí dvaja s tými žuvačkami boli zlatí
Ale pre mňa je to ťažká otázka Viem čo by som chcel celý čas. Niekoho mať pri sebe. Ale viem, že by to nebolo optimálne a ani trvalé. Preto by som bol radšej, keby sa mi vrátila psychická sila a odolnosť spred piatich rokov Hej, to by bolo fajn.
a díki... som toho názoru, že len toto by dokázalo mnohé veci zmeniť a napraviť... nič nie je silnejšie ako láska, len málokto si to aj uvedomuje...a v tom je problém
než tento deň skončí? ja neviem. teraz sa cítim fajn a všetko je fajn tak ako má byť. tak asi by som chcel aby tento pokoj nastal až do konca tohto dňa. načo mať zbytočné starosti. všetko sa v okamihu môže zmeniť, to nechcem.
chcem aby bola zachovaná táto harmónia v mojom živote na dnes.
@newgeneration Lebo ma nemá čo nakopnúť. Vtedy to bolo také, že som objavoval, skúmal, zisťoval, učil sa nové veci a tak. Teraz by som mal prejsť znova niektorými technikami, ktoré sa mi zdajú zdĺhavé, či neúčinne a nejak sa mi do toho nechce. Možno keby som začal znova čítať knihy...
@newgeneration Neštudujem, len doma. Aj som rozmýšľal kedysi, ale to padlo tak ako vysoká škola vo Zvolene. Ale ešte stále to mám v hlave uložené, ako taký sen Tak možno o pár rokov skúsim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale pre mňa je to ťažká otázka Viem čo by som chcel celý čas. Niekoho mať pri sebe. Ale viem, že by to nebolo optimálne a ani trvalé. Preto by som bol radšej, keby sa mi vrátila psychická sila a odolnosť spred piatich rokov Hej, to by bolo fajn.
@frez @14 nestresuj.... bude ok, len sa neboj... šak si chlap, ne?
myslím, že hlasujem za to slnko...
@jimmycrow neviem síce čo sa stalo pred tými piatimi rokmi ale všetko sa dá ak človek na tom patrične aj popracuje
A tvoje želanie je zatiaľ najlepšie, čo som tu videl. Kiež by sa tak stalo
a díki... som toho názoru, že len toto by dokázalo mnohé veci zmeniť a napraviť... nič nie je silnejšie ako láska, len málokto si to aj uvedomuje...a v tom je problém
chcem aby bola zachovaná táto harmónia v mojom živote na dnes.
Chcem sa stretnúť s jedným človekom... Hoci som s ním dnes už bola pol dňa v obchodnom centre... Ale chcem aby tu bol...
Pravdu máš.
Naozaj dobré video Tá hudbička sa mi hrozne páčila, kto vie, ako by sa dali zo zvukovej stopy odstrániť ich odpovede?