Asi by som tiež vyjadrila lásku, povedala by som dotyčnému, že sa mi páči. Potom by som sa asi išla niekde prejsť, rozmýšľala by som o svojom živote, čo všetko som ešte nestihla a už ani nestihnem. :/
asi by som si povedala,že 60 minút je málo na to,aby som niečo spravila a tak by som išla spať ..a možno by som niektorým ľuďom napísala nejaký výlev a nejaké pekné slová a ešte by som si pustila posledný dúšok nejakej dobrej hudby a išla spať
tak asi sa rozlúčil, povedal nejaké epické slová, a napísal zavola každému kto by mi napadol. Aj niekomu ským sa nezdravím aj niekomu ským som pohádaný a podobne. To by zabralo všetok čas... ešteby ho aj málo bolo.
Bola by som tak zmätená, nenapadlo by ma nič čo by som mohla robit...povedala by som rodine ze ju ľúbim, ale nikoho by som nestresovala (budú mat vačšiu traumu ako ja) a možno nejake kvalitne drogy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Proste by som si vzala pero a papier a napísala by som list rodine a priatelom. A pisala by som až dokym by som nezomrela.
to je asi take to najlepšie naladenie sa .)