Dobrý večer prajem, mal by som takú divnú otázočku.
Nájdete si frajerku a kedže sa rád bicyglujm tak chcem ísť za ňou ale býva odomňa 70km.Ja bývam vo Veľkom Bieli (okres Senec) ona v Malackách. Už veľa krát som si predstavoval jazdu na Google Street View
Ked clovek chce, tak to da. Za frajerkov tiez aj viackrat. Minuly rok som podobne dal 70km a spat za den. Najhorsie bolo, ze ja som si este zmyslel, ze pojdem hore na kopec, kde bola restika, na ktoru som bol zvedavy. Na vyjazde do kopca som zistil preco je na bicykli najmensi rychlostny stupen
Spat cesta bola uz namahavejsia, ale tak chcel som sa dostat domov, tak bola motivacia Co tak prespat u frajerky a ist domov druhy den?
To dúfam vravíš 70 tam aj späť, keď je to bicyklom tak asi hodinka . Ináč aj jazdiť konštantným tempom 35km/h, hoci po rovnej ceste, už je celkom vysoký level. Takže ak Ti frajerka dovolí sa u nej osprchovať, lebo budeš z takej cesty pravdepodobne upachtený ako myš... Potom choď do toho. Ináč je to o faktor viac, čo napr. ja zvyknem zohľadňovať.
ak máš aspoň nejakú kondičku tak okolo 100 za deň na začiatok dáš, pomalšie, prestávky a ešte po rovnej ceste.. na také trasy by som pribalil aj niečo na opravu.. defekt a podobne
isiel som sa bicyklovat v Trencine bolo to okolo 13:00 ked som sa nejako ocitol v Trnave cca 18:00 tak mi doplo ze do Bratislavy to mam blizsie ako domov. V BA som bol o pol jednej rano. Niesom ani cyklista a ani vrcholovy sportovec ale bol to fajnovy pojazd... teda az na to ze som ulomil po ceste pedal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Horšie to bude s cestou naspäť.
Spat cesta bola uz namahavejsia, ale tak chcel som sa dostat domov, tak bola motivacia Co tak prespat u frajerky a ist domov druhy den?
a ostatní ja viem že je to bicykel tak tu neriešte koniny