áno, teším sa, milujem Vianoce! dúfam,že bude sneh, ale asi sa mi to nesplní a teším sa na pečenie oblátok a zdobenie domu a stromčeka a na pečenie koláčikov a všade svetielka a o darčeky vôbec nejde a najtajnešie vianočné prianie aj tak ostane tajné
Moje najtajnejšie prianie vianočné je aby sa prestali oslavovať tak pripičené sviatky, ktoré sú proste ojeb cez ojeb dotvorený svornou jednodňovou dorábkou polky planéty. Veď ten sviatok je v celej svojej podstate a historickom kontexte absolútne dogrcania hodný aj tak na druhej strane si ľudstvo nemohlo vybrať nić lepšie ako osláviť jeden ďen v roku svoju schopnosť zožrať absolútne všetko a ojebávať sa krížom krážom do hláv.
Pekne napísané! Jasne, že na Vianociach je najlepšia tá vianočná nálada, zdobenie stromčeka, čas s rodinou, sneh a tak... Ale keby si predsa máte už vybrať niečo materiálne/zážitkové, čo to bude?
Cozeee uz? Neznasam dlhe prazdninove obdobia, vzdy sa nejak ukazkovo zdeptam, ale tesim sa, ze budem davat darceky, spat, citat, budem mat atmo v izbe so svetielkami a svieckami, a na rodicov a zvieratka.
Keby si ja môžem vybrať úplne čokoľvek, chcela by som Toruka. - Ja viem, ja viem, že zniem ako materiálne založené decko, ale fakt ma to uchvátilo a príde mi to ako najviac super vec na svete... Taká krásna kvadrokoptérka s kamerou. No nevyzerá úplne dokonalo? -
Ach pane boze..7 oktober, 78 dni..wau vianoce!!! Reklamy v telke ako je mozne ze este nie su???!!! A vianocne vyzdoby???!!! A stromceky v nakupnych centrach..
@hoperpohroma som pochopil podla tvojich nemalo statusov co mi tu od teba vyskakuju ze robis nieco v it priemysle..cize si aj sama zarabas nie? Tak naco nejake euro od rodicov?
Mojím "najtajnejším vianočným prianím" je, aby za mňa niekto zorganizoval svadbu a zaplatil ju Nikdy som nebola dievčaťom, čo to má naplánované už od škôlky, je to náročné
ja sa tesim velmiii!! uz kupujem darceky.
aaa mam pár prianí, ale ja sa skor tesim na tu atmošku a na to,ze budeme vsetci spolu doma kukat rozpravky a dame kazdorocne scrabble turnaj a frajer to zas vyhra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
darceky uz nic neznamenaju
Ponožiek mám dostatok...
Daj(te) sa liecit
ako sa mozes tak sprosto pytat? myslis si ze pri studovani informatiky na vysokej skole mam cas na fulltime pracu + starat sa o domacnost?
Internat stoji 350 eur na mesiac?? Teda cca 9500 kc..
jezisko uz nechodi, ale i tak sa tesim snad vyjde sneh na ten den
aaa mam pár prianí, ale ja sa skor tesim na tu atmošku a na to,ze budeme vsetci spolu doma kukat rozpravky a dame kazdorocne scrabble turnaj a frajer to zas vyhra