Kupil som si graficku kartu (konkretne HD 6970) a napajanie je na jeden 6 pinovy a jeden 8 pinovy konektor. Ja mam vsak zo zdroja len 6 pinove. Chcel by som sa teda spytat, ci sa da redukciou zredukovat 8 pinovy kabel na 6 pinovy.
@toudy88sv zdroj utiahne, to mam pridavny zdroj 300W len cisto na grafiku, kery som kupil este kvoli HD 4890. lenze z toho zdroja su dva 6 pinove vystupy. ach jaj 4890 mala dva 6 pinove, ziadny zasrany 8 pin
@frez ja som tak mal zo zdroja kábel na dosku...časť tých zvyšných pinov sa dala oddeliť hm neboj sa skúsiť to môžeš....v pc sú tak robené kontakty že to nepokazíš ani nepopletieš...skús či to pôjde bez redukcie ak nie tak kúpiš redukciu
@toudy88sv no do riti ... nakoniec som prisiel na to, ze pridavny zdroj je chybny hadam sa ta karta tych par sekund, co bezala bez napajania, neposkodila
ach jaj, naco si kupis graficku ktoru potom nevies pripojit. to je take ako keby kupim maticnu na amd procesor a procesor si kupim povedzme intel i7 a potom sa cudujem ze ci tomu jebe. a ano su redukcie ktore z dvoch 6 pinovych urobia jednu 6+2 pinovu (cize 8 pin).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov