Neska som počula niečo o tom že vlastne terajší siedmaci (a žiaci po nich) na Zš budú končiť zakladku 8. ročnikom,, a devina sa ruši. Je to pravda? Neviete dakto o tom viac?
tak to ma podrz, ja som bol v tom case osmak, ked sa opätovne obnovila deviata trieda a tak som bol povinny ist z osmej triedy do deviny a Vam to teraz rusia,,,
(to by znamenalo, že ten úplne dokonalý, najdokonalejší, najňuňavejší, najkrajší chalan, akého som kedy videla, bude chodiť na našu školu už len tento rok! @omeleta )
ja som bol 4 roky na stredenj a bol by som radsej keby som bol 5, ako nie zeby som malprepadnut ale aby sa dlhsie ucilo, bol som medzi nalepsimi v triede ale po skonceni skoly som zistil ze velmi malo viem, ci uz na vyske, alebo v praci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja teraz končím devinu teda ako som v devine a som nesmierne rada že je aj ten posledný ročník.
nespavodlivost....
najviacsia...
naj...
...
Nešla som do deviatky a ani mi to nechýba... Pre mňa - za mňa...
(to by znamenalo, že ten úplne dokonalý, najdokonalejší, najňuňavejší, najkrajší chalan, akého som kedy videla, bude chodiť na našu školu už len tento rok! @omeleta )
Takže podľa mňa by sa to určite nedotklo tých, čo sú na druhom stupni.
Ak by niečo také bolo, tak by to určite začínalo minimálne od piatakov, kvôli tým osnovám.
Ale osobne som nič také nepočula...