@trdelniiiq Asi som zle formulovala otázku, nešlo mi o to, že niekto to naschvál skúša. Skôr o to, že napr ,,nemôžem jesť čerešne s mliekom, lebo ma po nich preženie" chápeš o čo mi ide?
@ruderenne čo máš za problém? Prečo by to nemohla založiť žena? Kupovať každý deň preháňadlo nemienim. mám problém s trávením a už som zúfalá. Každý deň si dávam probiotiká a aj tak proste mám problém. U doktora som bola
ked chces, aby ta prehnalo, tak aspon 2 dni jedz uplne malo (1 chod za den) a na 2. vecer sa poriadne najedz vsetkeho mozneho..to som jedine na sebe spozoroval
@trdelniiiq Ok, pochybujem, že niekto účelovo skúša, aby ho z niečoho prehnalo ( teda okrem mňa ), ale občas sa stane, že niekto si niečo dá a nesadne mu to proste.
Tomu nejako neverim, podla mna by to nemalo ten ucinok na mna. A ja jest musim pravidelne, inak mi je zle
@4lex u doktora som bola( odporučil mi psylium, ktoré malo na mňa ešte opačný efekt), preháňadlo som si zatiaľ nekúpila žiadne. To by som ho musela jesť každý druhý deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@ruderenne čo máš za problém? Prečo by to nemohla založiť žena? Kupovať každý deň preháňadlo nemienim. mám problém s trávením a už som zúfalá. Každý deň si dávam probiotiká a aj tak proste mám problém. U doktora som bola
Tomu nejako neverim, podla mna by to nemalo ten ucinok na mna. A ja jest musim pravidelne, inak mi je zle
radšej už potom choď za doktorom
oco ked bol na nejaku prehliadku criev, doktor mu povedal aby vypil 5-6 flasiek, to ho uplne prehnalo na maximum, ze v crevach nemal nic
ale tusim ta to zbavi aj tych dobrych bakterii v crevach, takze budes musiet po tom prijimat probiotika a vsetko si doplnit
» cs.wikipedia.org/wiki/... aratica
ak to budes pit normalne, jednu flasu denne, tak by to malo upravit tvoje vyprazdnovanie na normalnu hranicu
Aha, takze ak len flasu denne, no ok, a kde to kupm? Ja som si to nikdy nikde nevsimla