ahojte.. viete niketo nieco o tejto skuske? robil to tu niekto a neviete mi povedat ako? chodili ste pred skuskou na nejaky kurz alebo nieco podobne .. a rovnako by som sa chcela spytat na IGCSE je vlastne 2 rocny kurz a pisala som do british council a
keď som študovala v UK robila som AS level skúšky ale z predmetov ako EKO, MAT, GEO ďalší stupeň(ročník) bol A2 ale neviem presne na čo sa pýtaš, robila som si skúšky IELTS z Ajl čo je vyšší level od GCSE ak myslíme to isté
Založ si diskusiu ,,každý jazykový certifikát, o ktorom som kedy počula, a všetko potrebné pre extrémne ambicióznu takmer stredoškoláčku túžiacu študovať v UK a neschopnú použiť uja Gúgla".
kriste ty stale nechapes? mi tu nenadavaj ! sa pytam kde sa to da na slovensku studovat alebo si spravit ten kurz alebo tu skusku ! nikto na gooogli to nenii!!! ... uz som zistila ze sa to da robit iba v UK !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Založ si diskusiu ,,každý jazykový certifikát, o ktorom som kedy počula, a všetko potrebné pre extrémne ambicióznu takmer stredoškoláčku túžiacu študovať v UK a neschopnú použiť uja Gúgla".
ok, ďakujem za spríjemnenie týždňa, prepínam a končím.