@teal@10 šikana zaberá veľa času, energie a plodí ´dalšie reakcie, čím zahlcuje priestor..
ignorácia, ako navrhuje @luc.ka , na druhej strane nepýta žiadnu energiu, neplodí žiadne energie a hlavne nebaví druhú stranu
@azizi@13 len to nezvykne byvat spravny argument pri ludoch, ktori ju preferuju/nad nou uvazuju...
popravde reagovat na zlo zlom nikdy nic dobre neprinieslo
Dobre nafigu komunita, čo by chceli širiť šikanu.. Nech to už investor zabalí a ani nič sa nepokúša oživiť s takýmito vývrheľmi. Ja takýmto zo srdca prajem, aby boli veľmi kruto potrestaný za také nápady akou je zábava na druhom, čo je tiež forma šikany a celkovo šikana ako taká v rôznych podobách, a aby už doživotne ľutovali činy až by plakali o nápravu. Prajem takým veľmi dlhé väzenie až doživotie. Veľmi im prajem také kruté potrestanie, veď to nie je vobec normálne! Treba bič na nich, šikany bolo dosť!
@priekala@20 teba by spoločnosť nemala tolerovať. Čo výrok to hajzlové splašky. Ako chápem, že robíš v dobytkárni pri sviniach, ako sa tu viackrát písalo, ale v spoločnosti ľudí sa máš správať ako človek, nie ako hovädo. Nevieš sa správať ku ženám a preto si ten výsmech zaslúžiš. Idiot.
@teal@21 iste, normálne vyjadrím to čo si momentálne myslím, ty spasiteľ etikety a kultúrnosti. Pre mňa si totálny idiot už len tým, že povieš také ako že robím v dobytkárni. Normálne sa správam, neviem čo ti vadí? Iste, ty dement sprostý kripľatý skuľavý.
@priekala@22 Aha... A vôbec ti nepríde ani tak trochu podozrivé, že ti každú chvíľu niekto napíše, že si nechutný kus kokota? Alebo že aj tí čo s tebou komunikujú slušne, ťa neustále posielajú vyhľadať odbornú pomoc?
Taktiež mi vysvetli, za čo od admina požaduješ ban pre Kobru. Za tvoje vlastné výroky? Pretože jediné čo robí, je ctrl+c ctrl+v tvojich vlastných splaškov, ktorými ti zjavne absolútne nie je kokotné tu ako z ruského hovnometu dookola zasviňovať pobyt ostatným ľuďom. Jedno šťastie, že mentálny kripel ako ty je len slepou uličkou evolúcie a nebude mať šancu sa ďalej rozmnožiť, takže som plný optimizmu, čo sa týka bezpečia našich detí. Dobytkár vyjebaný.
@teal@23 jediný ktorý mi to píše si ty, však kto iný by bol už tu taký pošahanec? A to, že nie si skrytý za Kobru, tak z toho sa nevymoceš, lebo dobre viem, že to si ty za ním. A inak je tu veľa divných ľudí, to tu je taká komunita, tak si z toho nič nerobím, lebo nikto mi také ako ty tu nevraví.
Nie, za paródiu na mne - nepožadujem ju!
No tak hovor si za seba, lebo ty očividne tu komentuješ spôsobom "podľa seba súdim teba" a ty by si sa nemal vôbec množiť, nie že ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
“na-to-musis-mit-koulevzdyt-jsou-slabe-a-citlive-jestli-chcete-opravdu-pritvrdit-musite-na-to-mit-vaginu-ta-uz-neco-vydrzi-/1260529-status.html
ignorácia, ako navrhuje @luc.ka , na druhej strane nepýta žiadnu energiu, neplodí žiadne energie a hlavne nebaví druhú stranu
popravde reagovat na zlo zlom nikdy nic dobre neprinieslo
Taktiež mi vysvetli, za čo od admina požaduješ ban pre Kobru. Za tvoje vlastné výroky? Pretože jediné čo robí, je ctrl+c ctrl+v tvojich vlastných splaškov, ktorými ti zjavne absolútne nie je kokotné tu ako z ruského hovnometu dookola zasviňovať pobyt ostatným ľuďom. Jedno šťastie, že mentálny kripel ako ty je len slepou uličkou evolúcie a nebude mať šancu sa ďalej rozmnožiť, takže som plný optimizmu, čo sa týka bezpečia našich detí. Dobytkár vyjebaný.
Nie, za paródiu na mne - nepožadujem ju!
No tak hovor si za seba, lebo ty očividne tu komentuješ spôsobom "podľa seba súdim teba" a ty by si sa nemal vôbec množiť, nie že ja.