Hm,, zistila som, že veeeeeeľmi veľa času trávim na facebooku .. a zhoršili sa mi aj známky, no a možno to zrušením fb nezmením .. neviem, no aj tak ... bola by to veľká zmena .. Čo si vy myslíte o fb? Vydržali by ste bez neho?
@stratena333 zrus si ho ked uz ked chces komunikovat chod s kamosmi von ja by som bez neho prezil a aj prezivam nehovorim ze nemam ucet ale nechodim tam urcite budes mat viac casu na ucenie sa
Nemám rada Facebook, ja som ho vymazala dávno. Ja bez neho vydržím úplne v poriadku, časom si možno niektorý uvedomia, že Facebook je obrovský manipulátor, a choroba.
facebook je dobra vec, komunikujem cez neho s ludmi a lahko najdem osoby, ktore som davnejsie nevidel a spomeniem si na ne. nemozem za to, ze deti vyuzivaju facebook jak pokec.
to je zase nejaky modny trend. mazat ucty pripadne riedit priatelov a predtym to 15x napisat do statusu. ak ti to zere cas alebo ta to nebavi tak tam nechodievaj a nevesaj to setkym za nos. fb je taky akym si ho spravis.
Dnes som to niekde videla, neviem, či to napísala @sasi2680 alebo @fxx , ale mal/a pravdu, na vine nie je Facebook, na vine sú ľudia.
Ja už nejaký čas na FB chodím vždy len offline (len občas sa dám online), ak sa mi raz za čas niečo naozaj páči, tak to liknem, keď sa potrebujem s niekým spojiť, tak mu napíšem správu, občas si pozriem nové fotky kamarátov. Zapla som si temer všetky tie "oné" a keď sa niečo udeje, tak mi príde mail a nemám absolútne s ničím problém, nepotrebujem tam "čučať" a refreshovať stránku.
rozmýšľam nad tým dlhšie, lenže pokiaľ sa s niekým potrebujem dohodnúť, tak mu tam napíšem (pretože takmer nikto nepoužíva na komunikáciu nič iné na internete :/)... tak isto je to dobrý zdroj informácii... ale strašne ma tam serú tie prijebané skupiny, prijebané udalosti a všetko podobne prijebané... ale pre tú komunikáciu a ako zdroj informácií si to nechávam, tak isto aj pre niektoré skupiny, dá sa tam dosť pekne a jednoducho dohodnúť na nejakej veci
je to každého vec ... všetci vinia facebook, ale mali by viniť seba, veď nikto nikoho nenúti nad tým sedieť ... keď si proste poviem, že na ten facebook nejdem tak jednoducho nejdem ...
mne ho hackol nejaký degeš den na to ako som si chcel učet zmazať =D najhoršie na tom je že na texas holdem poker som mal 40 melonóv =D ma skoro jeblo =D =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a ozaj pozor keby ta zastavil vlk tak nehovor ze ides za babickou inac ju zozere
..kvak..
Ja už nejaký čas na FB chodím vždy len offline (len občas sa dám online), ak sa mi raz za čas niečo naozaj páči, tak to liknem, keď sa potrebujem s niekým spojiť, tak mu napíšem správu, občas si pozriem nové fotky kamarátov. Zapla som si temer všetky tie "oné" a keď sa niečo udeje, tak mi príde mail a nemám absolútne s ničím problém, nepotrebujem tam "čučať" a refreshovať stránku.
» ssl.facebook.com/help/contact.ph...
tento link ti naozaj zmaze ucet ( nedeaktivuje ale zmaze )
» goo.gl/I1zv...
ja som si facebook zrušil a bola to asi najlepšia vec aku som mohol zrobiť urcite sa vela veci zmeni a si myslim ze k dobremu u mna to tak aspon bolo
Ale ako neviem, mne príde že teraz je to taký "trend" rušiť si facebook
A facebook?
-Dohodneme sa cez fb, -napíšem ti na fb, -pošlem ti to cez fb, ... Listy - faxy - pevné linky - mobily - facebook.
a nezabija cas na nekonecne hry a pod.
najjednoduchsi sposob matz prehladf o ludoch cokolvek zorganizovat, vybavit
a nema rada ked sa teraz nejak zjavil fenomwen odhlasovania sa
ked sa nevete ovladat a netravit tam more casu je problem vo vas a nie vo facebooku podla mnA