@maymmey viem, ze to na niektorych tubach pise/alo, aj zubar to raz povedal mame, ked bol brat mensi, ze nech na to dava pozor, lebo v tych nie detskych pastach je uz vysoka davka fluoru a nech ho to odnauci
a musim mat nechty rovnakej dlzky, inak som z toho vyvedena z miery...raz, kd som mala dlhe nechty, tak som sa stavila o niečo s frajerom a prehrala som, za čo mi odstrihol maliček a ja som tak musela tyzden byt !!!! poviem vam, je to strasne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ťahám si pierce stále takmer
škriabem lak z nechtov
nie nadarmo pisu, ze je zakazane ju prehltat, kedze je tam vysoky obsah fluoru
neviem ci je to zlozvyk, ale ked som napaty/nervozny, kyvem pravou alebo oboma nohami alebo sa prechadzam
dalej neznasam neumyty riad
strasna rada lupem chrasty
a ked mam olupnuty uz len 1mm laku na nechty tak ho musim hned opravit atd atd...
robím si zádery pri strese a negatívnych emóciách
kušem si pery. (aj keď vidím niekoho pekného!)
Žmolím si rifle...
a musim mat nechty rovnakej dlzky, inak som z toho vyvedena z miery...raz, kd som mala dlhe nechty, tak som sa stavila o niečo s frajerom a prehrala som, za čo mi odstrihol maliček a ja som tak musela tyzden byt !!!! poviem vam, je to strasne.