Ako kedy Keď chodím do školy tak asi do jedenástej, to podľa toho, či ma niekto na nete baví, alebo tu nikoho nie je, a cez víkend aj po dvanástej, alebo dokedy mama nezačne nadávať
ked chodieval som do skoly, tak tak do jedenastej alebo niekedy aj skor...kratko po desiatej. teraz chodievam okolo jednej druhej alebo vynimocne pred polnocou
Do postele chodim vacsinou o 22:30,ale zaspavam skoro furt o 00:00,pretoze us ked lezim si spomeniem ze som si este neumyla tesaky,ze mi treba na WC,ze som smadna,ze mi zas treba na WC..a ptm do toho este pocuvam hudbu
no ako kedy...ale tak cez tyzden si idem lahnut okolo 22:00,ale to este hodim mp3 do usi a kym zaspim tak to trva aj do polnoci ...a cez vikend si idem lahnut len po dvanastej vacsinou ..a potom aj tak dlho spim ze do 11:00...ak nie aj dlhsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
zaspim mozna tak o 1:30 - 2:30
ked chodieval som do skoly, tak tak do jedenastej alebo niekedy aj skor...kratko po desiatej. teraz chodievam okolo jednej druhej alebo vynimocne pred polnocou
ak nie je, niekedy nejdem ani spať