fajnoviiii suuu.. uplne uzasni btw moe a rytmus??? oculi ste rytmusov track na kappovom mixtape? akoze dost som z toho nechapala.. :/ mozte mi vysvetlit..
rano vstavat sily ponaberat , spravit kakauko a k tomu strudel, hlavu nafenovat ako pudel neni moj udel..tralalaa.. btw opak je prvy chalan na ktorom sa mi lubili dredy.. a vysvetli mi uz konecne preco rytmus picuje do moeho..?? :/
A.M.O ukazujú,že na vyjadrenie pocitov,nie sú potrebné iba nadávky,a dokazujú,že vedia aj rozprávať,nič proti raperom,ja akceptujem každého,ale môj názor je takýto
Ani som nevedela, že je tu taká diskusia No podla mňa jednoznačne AMO patrí k najlepším zo scény, ak nie sú náhodou najlepší Dovolím si povedať, že každá jedna vec od nich je kvalitná. Nepotrebujú sa prezentovať akí sú králi a nemusia mať za akcie sľúbené neviem čo aby vôbec prišli. Robia aj veľa vecí okolo hip-hopu a proste vedia čo robia a nemajú prázdne reči ako kopa ľudí okolo nich...
Neviem ja sa snazim slovenskemu rapu vyhybat, ale tie najznamejsie veci poznam a skor by som povedal ze best je Vec. Ale to je len moj subjektivny nazor.
no tak rozhodne viac djingu ale malo ma songov by mohol viac spravit lebo on vie fakt o com...ved uz je tu aj nejaky ten rocik dlhsie ako taky pubertaci co sa snazia o nieco tae ako on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
definícia
každí kto to počúva je pičus
každí kto sa tým zaoberá je pičus
aj vy ste pičusi
a ja som kokot že sa do toho jebem