Neviem, ci to je detox, skor by som to nazvala dietou musim tu knihu precitat kvoli rocnikovemu projektu a z toho, co som zatial citala, ma par super nazorov, par zrovna nevychytala... keby mam na to prachy, zrejme to skusim
Ja som sa doteraz detoxikoval len tak že som namiesto sladkej vody 3 dni pil čistú vodu a jedol veľa vlákniny a po jedení som si dal takú tabletku čo obsahuje probiotiká (tú som bral raz denne)
kamaratka ju mala a riadne zhodila. ja si neviem predstavit jest cviklu kazdy druhy den, alebo bielka s bryndzou by som si asi grcla... v podstate jes vkuse len zekleninu so syrom, co nieje ani tak financne narocne, no je to kratkodobe riesenie. prechod na cisto rastlinnu stravu je malou vedou, aby si si neposkodil zdravie. (mne sa moc hladat v nutricnej kalkulacke teda nechce) ten detox ma aj nejake pokracovania, ako schodikova dieta atd... z praxe viem ze to pomaha, ale prislo mi to dost jednostranne (mam plny byt ludi co sa snazia zdravo stravovat a pri tych variaciach co vidim je ten detox taky...na jedno kopyto)
Moji rodičia to absolvovali niekoľko krát a teda aj ja keď som jedol doma. Takmer vždy to bolo veľmi chutné. Aj keď osobne musím povedať, že zelerové hranolky si ma nezískali.
@skingirl94 praveze toto som si myslela aj ja ze to bude hnus.
Niektore veci fakt hnus su ale inak su niektore jedno naozaj valmi dobre @folikula ani ja som si nevedela predstavit...ale ciato zeleninovy je iba prvy tyzden, potom mas uz aj meso aj jogurt alebo cestoviny
Ja som dnes na 10 tom dni napr, a moja mama mi davala 3 dni lebo ja milujem sladkosti a vyprazane a zeleninu vobec nejedavam.
A ked to vezmes ako taku kuru....co aj podla mna ono je, nie dieta, tak ti to doda vsetky potrebne mineraly a vitaminy, co napr ludom kt jedia malo zeleniny dost pomoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale som nerada obmedzovaná akýmkoľvek spôsobom v mojom výbere jedla.
Niektore veci fakt hnus su ale inak su niektore jedno naozaj valmi dobre
@folikula ani ja som si nevedela predstavit...ale ciato zeleninovy je iba prvy tyzden, potom mas uz aj meso aj jogurt alebo cestoviny
Ja som dnes na 10 tom dni napr, a moja mama mi davala 3 dni lebo ja milujem sladkosti a vyprazane a zeleninu vobec nejedavam.
A ked to vezmes ako taku kuru....co aj podla mna ono je, nie dieta, tak ti to doda vsetky potrebne mineraly a vitaminy, co napr ludom kt jedia malo zeleniny dost pomoze