postoj zle, ruky zle, boxeristi by sa smiali a smiali....takych ludi netreba ani provokovat no ani utekat. bohvie ci niesu i psychicky naruseny...kamarata ktory by ma opustil by som poslala do riti. som rada ze nestretavam a a nijako nepritahujem podobnych idotov ako na videu...
neviem preco sa tam tlcu, ale urcite sa to dalo vyriesit aj inak. su ako deti co sa pobiju kvoli kazdej blbosti a to uz daco svedcí o ich vyzretosti a inteligencii takze asi tak. a kamosa co by ma takto nechal v stychu by som poslala do haja
@majo16 namojveru to sa od neho budem toto učiť. Úplne čistá práca bez zaváhania ako zdrhol, keby tam nepostával opodiaľ tak by si ani nikto neuvedomil že utiekol ja ho uznávam
@micenzo nadnesené niektoré údaje v tom článku ale inak pravda.. dalo by sa s tým čosi málo robiť v prvom rade ak by výrobcovia museli rozlišovať medzi palmovým a čojaviem slnečnicovým olejom a nepísať miesto toho "rastlinný olej" do zloženia
@waagbistritz69 ale hentakych veci je vo svete vela,nie len co sa tyka olejov
ludom sa to nedeje pred domom tak to neriesia,nejaki bitkari uz boli v centre BA tak je z toho horror pritom hentake bitky su na dennom poriadku pred hocjakou diskotekou a pouzivaju sa aj zbrane..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
to ty si natáčal?
nespin teplaky
inak nechápem, že sa to dostalo až do nového času či kde som som o tom včera čítala..
celé trápne
» vedelisteze.sk/galerie/pouziva...
napr. taketo veci nikomu nevadia
ludom sa to nedeje pred domom tak to neriesia,nejaki bitkari uz boli v centre BA tak je z toho horror pritom hentake bitky su na dennom poriadku pred hocjakou diskotekou a pouzivaju sa aj zbrane..