Pretože mňa áno! To ma nasralo a asi by som urobil dieru do obrazovky nebyť môjho kľudu v duši. Stala sa taká vec. Zablokoval som si Facebook - zasmejme sa pre ich hlúúposť, aj pre moju. A tak som bez facebooku - ukulelem ukululu nemôžešm žiť bez fé
Chcel som si zmeniť emailovu adresu viete? A tak počas toho mi poslali pár emailov a potom si pamätám ako som na niečo klikol a bolo to v háji, kýbli, riti... a neviem ešte v čom..
@schizoofrenik mať tak prezidentov plat, nesedím na facebooku ale vyvážam sa na niečom... po neičom ... asi tak ja by som si aj dal facku ale na to sa až moc ľubim...
@tomas77 tomu sa hovorí absťák.. no ako chceš, je mi ťa ľúto, ale nie preto, že si si zničil účet, ale preto, že si podľahol davovej psychóze menom FACEBOOK
@b0ng teda... to je paráda ti poviem hmm kiež by bolo viac ludí ako si ty .. kiežby sa viac zaujímali o prírodu ekosystém a zdravie ach jaj . . . a viac čítali knihy ...
@schizoofrenik vieš čítať? beriem to asi si si to nevšimol. Vo fóre uvádzam poslednú oznamovaciu vetu ktorá je kľúčová praitel moj! Hovorí: nie, to na mňa neplatí a nadväzuje na predošlú vetu ktorá hovorí - nemôžem žiť bez facebooku. Rekonštrukcia znie! nemôžem žiť bez facebooku - to na mňa neplatí laicky: uvádzam že niekto bez facebooku nemôže žiť avšak.. ja môžem a pre mňa to neplatí.
@pitel09 isteže... zrekapitulujme si to. Príde email, oznamujúci o zmene emailu v účte to je v poriadku. Uvádza, na akú adresu mi odoslali žiadosť pre kontrolu. Nižšie však píšu: Pokiaľ by ste sa rozhodli nemeniť emailovú adresu, prosím kliknite sem a všetky doteraz uvedené žiadosti na zmenu emailu budú zrušené! vážený pán. NEPÍŠU - ak sem kliknete, zablokujeme vám profil. To bolo osudné a tak som klikol.....
ja na tom nevidím nič zlé, a ak mi napíšeš, že si tam mal kontakty na doležitých ludí, myslím, že na takých máš aj iné a dá s nimi aj inak komunikovať, zvyšných 100 priatelov ti je na nič a stejne tam len strácaš čas tým, že sa pridávaš do nezmyslených skupín a strácaš čas robením si nezmyselných testov a ak vravíš, že to nerobíš, tak ked ti to raz pojde sa kukni alebo si spomeň, do kolkých skupín si sa pridal, kolkí ludia ťa označili na fotke, aké nezmyselné statusy si si tam napísal, a kolko nezmyslených aplikácii a neviem čoho si robíš a hrávaš hry a stále niekomu označuješ, že sa ti niečo páči, alebo nepáči
nevravím, že si zrova tip závislí na fb, ale hej každý tam toto robí
Je to tak všetci na mna kašlali... pravda. len vieš niektorý si myslia že sa zato obesím ale to je prehnané toto je pravda seriem na facebook z takej výšky kde lietaju vtáci chápeš? .. chápete?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mať tak kurva tvoje problémy s pojebaným facebookom a prezidentov plat usmievam sa od rána do večera!
kurva on si zablokoval facebook a už chytá hysterický záchvat!
Hoj ha!
radšej si daj facku
ďalši sráč ktorého vychovala telka a predpokladám že bohatí tatkovci.
zažil si hovno preto tu teraz riešiš pičoviny ako facebook.
keby som nemal tak napiču náladu smejem sa na tebe
ty kokso, sa uvedom
toto?
Fuck FaceBook, its a waiste of Fucking Time
Fuck Zynga, they only want to change your mind
Fuck Mark and Fuck Zuckerberg
and all that mistletoe
and all that blue collored f-boxes
goes where e´er you goe.
Ref:
Did you hear something about the world?
No, you sit on your but at home!
Using that super i-net browser
YEAH! You are stupid FaceBook User!
nevravím, že si zrova tip závislí na fb, ale hej každý tam toto robí
Je to tak všetci na mna kašlali... pravda. len vieš niektorý si myslia že sa zato obesím ale to je prehnané toto je pravda seriem na facebook z takej výšky kde lietaju vtáci chápeš? .. chápete?