...a uz su tu wianoce...ano...zasa...a s nimi wsetci falosni, uchylni a tucni santowia...
...aaach.....a je to tu zas.....zas sa na nas budu z telky a casopisow odwsadial walit uchylni santowia, soby, elfowia a podobne haluze......ale samozrejme ze sa wsetci tesiiime....wed je cas wianocnyy......................................................
podla mna je to dost ubohe ked sa riadis podla druhych. ak by si si za to svoje emo stala tak by ti malo byt jedno co si ostatny myslia...ale asi sa hladas
Jako bola si normalna, doslo do mody emo tak si bola emo, ale uz si neni emo tak si ostrihas ofinku a zmenis si nic a je setko po starom. To je uzasne.
Inac keby si proti santom chcela bojovat najlepsie je sa rozplakat.
ved uz prestantee......sa to prebralo a uz prestante pindat.........dakujem.......skuste to vy.....ja som uz nemohla vydrzat ako do mna stale kazdy pindal....
to nasralo aj mňa ale už začiatkom decembra keď som videl všade v meste výzdobu chápete nejakého 3.11. výzdoba no ozaj úchylné som hneď aj o tom písal článok
aj mna to stve.....a poriadne......ved ked som bola minule v baumaxe kupit zajom jedlo, mali tam uz kopu stromcekov....a to bol koniec oktobra!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
pozeras privela americkych filmov
a este som zabudol nejakeho kokota s ofinou
Jako bola si normalna, doslo do mody emo tak si bola emo, ale uz si neni emo tak si ostrihas ofinku a zmenis si nic a je setko po starom. To je uzasne.
Inac keby si proti santom chcela bojovat najlepsie je sa rozplakat.
hlavne ze 15 rocne "emo kids" nie su pozeri..
buehahahheehehahahhuuuuuuuuu muehehe
CLAUSA MYLIA S MIKULASOM