pocuvaj, ja som sa ucila noc pred maturitou a dopadla som velmi dobre hlavne nestresuj...aj ked mne sa to lahko hovori, ja som bola strasne vystresovana
skus ist zajtra maturovat z chemie a bioly ako ja a pak sa stazuj..mas 5 dni tak pohoda..ja som sa cely akademicky ucila a aj tak teraz zo sloviny hovno vim...
sa nevies ucit .. nejde o to to precit najviac razy a citat to najdlhsie citat to 20 razy .. precita j to 5 raz urob si prehlad ..listocky ...skus vsetko urcite najders nieco co pomoze
ja som sa ucil 25 tem a 5 som nevedel. vytiahol som si jednu z tych ktore som nevedel a ostal som sediet nad prazdnym papieron.... bol som v pici... prisla ku mne ucitelka a vsetko mi nadiktovala co tam ma byt. spravil som na 4. zalezi len od toho akych mas skusajucich
Punkhart-noo tak to si mal teda stastie ale mas pravdu,zalezi na profakov hlavne...noo nas bude mat aj triedna na maturach z litiky,tak neviem neviem no,,ona je dost prisna ale ved uvidim,mohli by pomoct teda
cely akademicky som presrala... proste tolko romanov ako cez akademicky som za cely rok neprecitala... neboj, zvladnes to, nik z komisie ta nepotopi.-...
19. ja som nahrala najviac rekordov na mobile maturu zvladnes, sice su pred tym riadne nervy ale v podstate sa niet coho bat...hlavne ked profaci vedia ze si sa tie roky aspon co-to ucila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale v tomto horku sa na chuja uci, s tym suhlasim.
skus ist zajtra maturovat z chemie a bioly ako ja a pak sa stazuj..mas 5 dni tak pohoda..ja som sa cely akademicky ucila a aj tak teraz zo sloviny hovno vim...