...a podľa mňa zasa môže byť decké založenie tohoto fóra. Tiež som kedysi bola dieťa a vypisovala blbosti, ktoré mi v tom veku možno pripadali vtipné. Nebolo by jednoduchšie hentaké správy ignorovať? Veď, koho to tu zaujíma? A ak nepomôže ignor, treba to tým deťom jednoducho vysvetliť a ban až keď ani to nepomôže... Všetci zrazu zabúdate, že aj vy ste boli deťmi O.o
@matus123 takže teraz mi nepriamo tvrdíš, že si dospelý? Naozaj mi chceš povedať, že ako dieťa si si nikdy ani len nepričuchol k PC a nenapísal niekomu nejakú blbosť? A naozaj je také ťažké podobné prípady ignorovať? Toto je akurát chyba rodičov... čo tak skôr tým deťom pomôcť pochopiť "ako to na nete chodí" minimálne tou ignoráciou... Kebyže také hovadiny ignoruje každý, časom to dané decko omrzí a bude pokoj. Ironické odpovede, diskusie, bany to ešte viac zhoršujú...
prestaň mi zajebávať nástenku tvojimi dospeláckymi rečami až budeš vedieť napísať niečo normálne a ne furt len trollovať a ukazovať jaký si nevyzretý kokotko môžme pokecať čau
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov