ľudkovia moji premilení, iste vám je známe krycie meno ABORT... a ja ho súrne potrebujem nájsť, bo chcem študovať abortíkové blogy... hm... pomôžte mi, nech vidím vašu ochotu... (dúfam, že nevymizol z povrchu birdzovského, bo zatiaľ po ňom ani nepáchnem).
tak vás teda musím poprosiť, aby ste sa mi tu výnimočne nevyšpinili, bo som silne humánne založený človek, a nerada mi som si brala na seba tú ťarchu, čo by mohla byť spôsobená našim bratom a sestrám so slabšími žalúdkami... díkes...
ale ja ho nejako nemám medzi kámo´s , ešte neprešiel mojou skúškou , a však písal, že je medúz, že keď ho zračíš, skamenieš:/ takže pozor:/ a veľký:/ sa bojím:/ ty nie?:/
nie je, ale (teda neviem či len ja som to inde nepostrehla) - vyhľadávať sa dá len keď si človek pozerá blogy, tu na fóre je len vyhľadávanie podľa diskusie...mohlo by to byť stále okienko na obrazovke, bez ohľadu na to, v akej sekcii birdzu sa človek nachádza.
@20 neboj, nie je nič ľahšie, ako naťukať nick do prázdneho políčka... problém nastane vtedy, keď ti vyhľadá 0 ľudkov s takým prímením... ver mi, skúšala som to... ešte interpol som mohla do toho zapojiť, nuž ale na čo, keď môžem otravovať BIRDZákov?
vieš kde je chyba? ty ako si si hodila aborta do vyhľadávača, tak je tam prednastavený vek vyhľadať od 10-26 rokov. pričom abort má vo webke uvedený vek 1 rok či koľko, neviem presne, preto ti ho nenašl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov