Pili ste uz niekedy absint ? Ak ano ake stym mate skusenosti ? Lebo niekde som pocul ze v niektorych krajinach to je vraj zakazane lebo to ma neake halucinogenne ucinky
neviem mne to moc nechutí, je to moc silné a jak usna voda....zato napr Zbojnicky čaj čo je takisto tak silný je výborný, ale tak nai absint neni hnusný, ale tak potroške
Abshint čo kúpiš v obchode nie je pravý, je to len zafarbený vysoko percentný lieh. Skutočný absith je proste z byliniek a áno má halucinogénne účinky. u nás je zakázaní, a keď dobre viem predáva sa iba na jednom mieste na Slovensku.
@dee99 má pravdu. ak by si z toho čo sa predáva chcel mať aspoň náznaky halucinácií musel by si ho vypiť toľko že by vlastne nebolo isté či máš halucinácie z toho tujonu, alebo proste len z otravy alkoholom. a chutí ako ústna voda, viacmenej
Raz som to chlastal na jednom festivale s nejakými Nemcami. K tomu mi dali zahúliť aj hašiš, aj trávu. Plus nejaká tá becherovka, vodka a české pivo... Stan radšej ani nebudem opisovať
@exonr milujem Absinthe ... btw pre veľmi malú koncentráciu thujónu by si musel vypiť cca 2l aby si mal halucinácie ... dá sa to vypiť ale musíš vedieť ako na to ... ja som to ešte neskúšal zatiaľ mi stačí ten alkoholický účinok zelenej víly
síce nepijem,ale netvrdím,že som nikdy nepila ... absinth mi veľmi chutil,ale asi len prvýkrát potom mi už príliš pripomínal ústnu vodu. Každopádne je to dosť silné,ale halucinácie som nemala
Hnus, fuj! horke to je a jebalo mi z toho, po 6stom mi volali taxi aby som niekoho nazabil... @teny555 presne Zbojnicky čaj je super najmä v zime aj fajne zahreje
po jednej absinthovej párty sme nadránom skončili v univerzitnej PC študovni a pozerali hentai a potom sme odskackali celú cestu domov hrajúc sa na animované postavičky
ja viem že ma všetci milujete a pijete ... tak opísať či mám rád absinth ? ... neviem pozrite na meno a možno pochopíte .... iste pije sa hocičo ale nad pravý absinth nie je .... a ak potrebujete narýchlo vypáliť oči a stratiť pojem o realite aj ten lieh čo sa u nás predáva stačí .. naposledy som pil 26.-27. 12. čiže jeden až dva dni dozadu pochvaľujem si
ja viem že ma všetci milujete a pijete ... tak opísať či mám rád absinth ? ... neviem pozrite na meno a možno pochopíte .... iste pije sa hocičo ale nad pravý absinth nie je .... a a potrebujete narýchlo vypáliť oči a stratiť pojem o realite aj ten lieh čo sa u nás predáva stačí .. naposledy som pil 26.-27. 12. čiže jeden až dva dni dozadu pochvaľujem si
absinth som párkrát mala, ale úplne si pamätám, že asi tak tri roky dozadu som sa z neho nevedela opiť. všetci okolo mňa už boli brontoví a ja som len tak sedela a čudovala som sa, prečo som triezva, keď oni vyzerajú hentak. tak som išla domov radšej
ale jeden môj spolužiak raz dal veľmi múdro celú fľašu a sranda s ním teda potom už nebola.
ja čo som pil absint tak ten bol z obchodu, na etikete bolo že je z obsahom thujonu, neviem ako to pijete vy ale ja si na to stále pálim cukor, neviem čím to bolo, ale vtedy som sa ujebával s kamoškou dosť dlho na úplných sprostostiach, druhá kamoška mala delírium lebo ho pila akosi moc ale práveže mne chutí, a dá sa to piť aj bez zapíjania, ale samozrejme ako hore spomenuli, nie je to ten pravý absinth, ale mne to stačilo
@absintho ... hadaj co som dneska pil v bare ... neuhadnes. Teba ... ale nie myslim ze na nejakom tom birdz stretku by sme mali my dvaja roztocit poriadnu absinthovacku ... iba navrh
@drilo ale veď sme plánovali len neviem kedy máte po skúškach .. ... a akurát som si vyberal na nete a 100mg/L thujonu čo vravíš ? ... len či ma pri preberaní nezatknú a snáď nie... King of Spirits Gold alebo dačo podobné proste nekúpiť vypalovák ... ale to musím vedieť popredu a kde sa vidíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@6 zakazanY ... už dlho su prazdniny
Halušky som nemala.
ako riedidlo
ale napr. v Brne viem minimálne o troch podnikoch, kde sa dá nájsť ten originál s thujonom a výbornou anízovou chuťou
po jednej absinthovej párty sme nadránom skončili v univerzitnej PC študovni a pozerali hentai a potom sme odskackali celú cestu domov hrajúc sa na animované postavičky
nadľahčujúce.
Thujon: 100mg/L
Šlapalo dobre
ale jeden môj spolužiak raz dal veľmi múdro celú fľašu a sranda s ním teda potom už nebola.