Máte s ňou skúsenosť? Viem, že to je bodaj bolo kým si nenájdete prácu. Ale dá sa dohodnúť na tom aby sa nechodilo kazdy den na 4 hodiny ale len dve až tri na osem hodin?
ja som to robil cez absolventsku prax, podla mna sa da dohodnut ale zavisi od firmy. ja som dokonca robil absolventsku prax rovno na urade prace a medzi kolegami sme si to tak dohodli ze sme boli napr. 2 dni po osem hodin a tak podobne
Ja som to mala a každý deň som chodila tie 4 hodiny, lebo mi vyhovoval ten job.. Ale keď som chcela deň voľna, od robila som 8 hodín a bolo.. Ale To sa asi musíš spýtať na tej praxi či ti to tak dovolia
áno, dá, ja som napr. bol kvázi na absolventskej praxi čo bolo na papieri a vykonával som inú činnosť trikrát týždenne ( čo som mal tiež zaplatené, takže win-win) akurát dochádzka sa robila tak ako má. No musíš byť dohodnutý so zamestnávateľom, chodia kontroly a navyše stále musíš mať aktivitu hľadania si riadnej práce na úrade, takže to nie je až tak ideálne a znova by som do toho nešiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov