Máte už absolventské tričká ? Budete mať vôbec ? Aké máte ? My máme na prednej strane že "učili sme sa až po krk, ale do hlavy nám nedošlo" a v zadu máme "duté sudy nepotopíš"
na základke sme nemali, niektoré spolužiačky chceli, ale nakoniec z toho nič nebolo
a teraz sa niečo rieši, ale nejako sa nezapájam.. čiže možno budeme mať
inak si tricka vyrabat, na oslavu toho, ze niekto dokoncil zakladnu skolu.. ako dobre, keby ste cigani, kde pravdepodobnost vystudovania cohokolvek je pomerne nizka, tak ok. ale toto O___O
nabuduce si dam spravit tricko, ze som sa vysral dobre rano asi
My máme čierne so zeleným trochu krikľavým smajlíkom Vpredu je nápis "Som múdrejší ako vyzerám" a zo zadu je WANTED a zoznam našich mien a pod tým "Smiech? prejde...nás? nikdy!" pecka sú!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale aspoň máme pamiatku teda
a teraz sa niečo rieši, ale nejako sa nezapájam.. čiže možno budeme mať
inak si tricka vyrabat, na oslavu toho, ze niekto dokoncil zakladnu skolu.. ako dobre, keby ste cigani, kde pravdepodobnost vystudovania cohokolvek je pomerne nizka, tak ok. ale toto O___O
nabuduce si dam spravit tricko, ze som sa vysral dobre rano asi
a vpredu bolo Plačte elita odchádza a vzadu tiež Duté sudy nepotopíš..
a vpredu sme mali takú kuru so zlomenou nohou a pod tým že "Prežili sme to!" a vzadu mená