zdravím potrebujem poradiť akú absolvovanú školu mám na prihláške vybrať. Problém je v tom že keď som školu končil bolo to SOU ale teraz je to SOŠ. A v návode ako vyplniť prihlášku inteligentne napíšu že mám dať názov školy v danom školskom roku ale akom
...v danom školskom roku, v akom ju absolvuješ, predpokladám tento rok...takže tam bude SOŠ...tam nejde ani tak o názov, ale či máš naozaj maturitu...a keďže sa premenovala, ak si to bude chcieť vš overiť, ta si pozrie názov, ktorý je aktuálny
ja by som dala SOŠ, lebo už sa teraz volá tak a aj oni ju teda myslím si od tej chvíle registrujú tak.... podľa mňa nebude problém, aj keď v tom bude chyba, adresa platí, nezahodia ti prihlášku
@anzu : no čo som počul tak 20% prihlášok zahodia pre zlé vyplnenie
@sajuri007 : Nie tú školu som absolvoval v 2006 znamená to teda že tam mám dať pôvodný názov?
Ono to môže byť jedno aj nemusí, ide o to či chcú vedieť aký druh školy som vyšiel lebo pokial viem SOU je považovaná za slabšiu než SOŠ. Alebo im ide len o rozpoznanie školy kedy by to bolo asi jedno alebo by im prekážal názov ktorý už neexistuje
@druheja pokial je správne čo som sa dočítal že "Kód strednej školy vyplní len uchádzač maturujúci v tomto školskom roku s pomocou strednej školy" tak to by práve pre mňa nemalo byť podstatné
@4 ale to býva kvôli tomu, že tam niekto nevypíše všetky známky alebo chýba pečiatka, nie len tak z plezíru a školy sa nehodnotia, im je štyri, či je to SOU alebo SOŠ. oni si to len založia do nejakého spisu o tebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@sajuri007 : Nie tú školu som absolvoval v 2006 znamená to teda že tam mám dať pôvodný názov?
Ono to môže byť jedno aj nemusí, ide o to či chcú vedieť aký druh školy som vyšiel lebo pokial viem SOU je považovaná za slabšiu než SOŠ. Alebo im ide len o rozpoznanie školy kedy by to bolo asi jedno alebo by im prekážal názov ktorý už neexistuje