no tak toto boli dost napc prazdniny lebo som nikde nebola len doma ale zabava bola aj tak jooj to sa nemusite bat.. spoznali aj novych ludi... ked sa to tak vezme tak boli aj celkom fajn...ked si odmyslim dni co som bola chora albo som sa nudila dalo sa povedat ze fajn prezdniny hlavne ze skola nebola...a teraz ze bude ma absolutne netankuje nech je mam ju viete kde..
no pokčkaj, aké známky budeš mať teraz na pol roka ja som prvý polrok v prvom ročníku tiež dosť sral. teda asi tak, ako celú základku. ale potom som sa divil, že kde sa zjavili tie dve päťky na pol roka
mne prazdniny estelen zacali...v utorok sm mal reparaty...dal sm to...tak si ted uzivam a k tomu ako bonus budem od dnes do buducej nedel sam doma..to bude mejdlo...nepride nekto pozriet?
Ja ked som chodil na zakladku do sedmicky, tak som vstaval o pol piatej, lebo som robil ulohy, isiel som do sprchy a tak... a to som mal skolu 50 metrov odo mna potom som prisiel na to, ze ulohy su strateny cas.
Tieto letne prazdniny boli moje NAJ ake som doteraz zazila,so super ludmi,bavila som sa dost casto myslim,od super diskotek,akcii roznych po festivaly-bola som prvy krat na Beefree a nenormalne bolo! odteraz viem ako budem travit kazde dalsie letne prazdniny,a samozrejme Grecko tiez!
@22 no to mas stale lepsie ako ja napr.,do skoly ked pojdem musim o 5 vstavat rano!! doteraz som spavala v lete tak do obedu,poobede,bude krute zvykat si od sept.
tesit sa na skolu??...blaznis??...ja to tam neznasam!!..a koli comu koli tomu ze prt ma akosi zatial naucili a len buzerovat vedia za hovadiny..tak ako sorry toto nemusim ....
prazdniny boli celkom super a spoznal som uzastnu babu...nestazujem sa velmi
do skoly sa voooobec netesim...najradsej byso mdakde prestupila ja ked som ztam ete neni ...a prazdniny mno nuda...zaciatok konied bol asi najlepsi,ted na konci so mspoznala fajn ludi aj terajsieho chalana,hh,to bolo na prvy pohlad som zvedava ako to dopadne...keby sa v skole nedavaju znamky a nestresuju nas tak dopohody ale sa netsiim a ete sme schytali prisnu triednu,omg. o skole necem pocut! ....
No tesim sa na prestavky..lebo to robime take iste hovadiny ako o prazdninach.ale inak pass...zasa rano vstavat...
ale co fuj,vy nie ste normalny.este su prazdniny a vy sa tu uz bavite o skole.s takymito vecami, ktore ma silou mocou vtahuju do reality, sa zaoberam az od 2.septembra.do tej doby chcem zit este v kraaasnej letnej fantazii.takze čiao
mne je to fuk na skolu sa netesim iba na to co prinása skolsky rok... napriklad konecne koncerty mne to tak chybalo... a budem viac s kamosmi... no paarada ... ale to ucenie a skore vstavanie... uz to vidim ako budem sprintovat rano na bus v utorok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Aj tak si budem vstavat o desiatej
Absolutne som na to nemyslel, ked budem myslet na skolu to uz bude 2. september
ja som asi workoholik...
dosť bolo optimizmu... mne sa nechceeeee
Ale inak nane problema..
Keďže ja vstávam o POL ŠIESTEJ!! A to už je nehumánnosť!!!
@22 no to mas stale lepsie ako ja napr.,do skoly ked pojdem musim o 5 vstavat rano!! doteraz som spavala v lete tak do obedu,poobede,bude krute zvykat si od sept.
prazdniny boli celkom super a spoznal som uzastnu babu...nestazujem sa velmi
ale co fuj,vy nie ste normalny.este su prazdniny a vy sa tu uz bavite o skole.s takymito vecami, ktore ma silou mocou vtahuju do reality, sa zaoberam az od 2.septembra.do tej doby chcem zit este v kraaasnej letnej fantazii.takze čiao
utorok 2.9.2008 prosim pridte do skoly v ciernom obleceni aby ste v tento smutocny den vzdali pamiatku koncu prazdnin..............AMEN PRAZDNINAM