Newiem ako vy ostatní ale ja osobne nenavidim nedelu .Uz od rana mavam zlu naladu .Ked si predstavím ze na dalsi den opat zacina ten isty stereotyp ide ma porazit.Od rana sa vsemozne vyhybam uceniu pretoze po vikende sa mi teda vobec nechce nicit si nalad
No takze my urcite neriadime v nedelu. Ak tak tak v sobotu. nedelu sa nedela. Vsak ... juj nedjem to tu rozobreat. A ja travim nedelu asi tym, ze uz idem koncit a idem sa ucit. Totizto sa musim ak sa nenaucim 15 tem odbornych predmetov tak si mozem podpisat to, ze ma nepripusti profka na mturitu. A to som sa len teraz rozpamatal. A prajem prijemne urpatovanie.
Ja tiež nemám moc rada nedelu, lebo sa mi na ňu nakopí všetko, na čo som dni pred tým kašlala, hlavne to učenie Ale zajtra si dávam pokoj od školy, aj tak sú iba nepovinné prednášky, takže táto nedela by mohla byť ešte celkom fajn Ale už dnes sa mi nepáči zajtrajšok Ale tak kebyže si mám vybrať deň, ktorý nemusím, tak je to utorok
ja by sem zrovna nemala mat rada dnešnú nedelu, bo sa pre mna začína další maturitný týden (resp.iba jeden den ...ale treba to brat pozitívne, napr.že sa možeše celý nasledujúci týden tešit na víkend
ach, ešteže mňa nikto nenúti chodiť do kostola, by ma rovno hodilo o zem...
ale inak ja sa väčšinou len tak poflakujem a snažím sa naučiť tony dejepisu na písomku a matury. A nie vždy sa mi darí. A ak je tu priateľ, tak ideme niekam na výlet alebo tak...vtedy je nedeľa skôr oddychová...
nnoo mna tiez nikto nenuti do kostola.. teda okrem dneska!!!! ja podotkym ja.. som bola nutena byt v kostole.. mam traumu.. ale aspom viem, ze v zadnej casti organu im chyba jedna lista...
ja tiež fuu neznaašam nedelu........este ked idem niekde preč tak sa to da zniest....ale najhoršie je ak som cely den doma..vtedy sa to všetko vlečie, a stale mi chodi po rozume že zajtra je už pondelok:-@
ja vas nechapem, ako si mozte takto zneprijemnovat zivot, dopredu rozhodovat, ze toto je zle, a riadit sa spolocnostou, nemate pocit, ze sa obmedzujete? to musi by pre vas strasna tragedia, ked si nejdete vypit v piatok vecer a a v sobotu flamovat, booooze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale inak ja sa väčšinou len tak poflakujem a snažím sa naučiť tony dejepisu na písomku a matury. A nie vždy sa mi darí. A ak je tu priateľ, tak ideme niekam na výlet alebo tak...vtedy je nedeľa skôr oddychová...
Ale ani ja ju nemám veľmi rada...
Vstal som tak o 2 po obede, mal by som urpatovat, ale zatial pohoda, pondelok mam volno, kedze mam teraz prazdniny.... Ach VS zivot je proste super