technika je dnes uz taka pokrocila ze z nej uz mam hokej...aj vam sa uz stalo ze ked ste chytili do ruky mobil s klavesnicou bez dotykoveho display-a alebo fotak isli ste na to dotykovo? mne sa to stalo zase dnes...moj mobil je dotykovy ale ked som si isl
@depropex suhlas okrem toho afrika je v pici uz tak dlho ze by bolo nacase sa zamysliet ci postup riesenia ktory aplikuju ma vobec NEJAKY ZASADNY ucinok
a k detom v afrike ... som za to aby sa im pomahalo, ale ked sa spomenie ze niekto ma maly problem, co je pre toho daneho momentale asi ten najvacsi tak hned sa niekto ozve "to su problemy a co maju povedat na to deti v afrike?" lenze oni nie su jedini ludia na zemi co maju problemy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@depropex ja len poukazujem na diametrálne odlišné veci ktoré trápia súčasnú mládež
Pekny citat od jedneho profesora.
a k detom v afrike ... som za to aby sa im pomahalo, ale ked sa spomenie ze niekto ma maly problem, co je pre toho daneho momentale asi ten najvacsi tak hned sa niekto ozve "to su problemy a co maju povedat na to deti v afrike?" lenze oni nie su jedini ludia na zemi co maju problemy