no ja neviem ,ale ja ked pozriem niekomu do oci ,tak viem aky je to clovek a ci mu mozem doverovat...zatial som sa nezmylila.Myslim ,ze toto ma v sebe kazdy ,ale malokto ten svoj,,vnutorny hlas´´dokaze pocuvat a riadit sa podla neho.
pici aj s otazkou ako naozaj. nechapem. svina krochka. mam sa ako prasa v zivte je mi dobre. zakrochkaj si aj ty a budes svina aj ty a svine sa maju najlepsie. nie? (su aj dobry aj zly, su aj zly - vadsinou vystupuju v inych ludoch ako svine kvik)
ach tak vies co ked tvoje super kamosky ktore vedia vsetko, tvrdia, ze to bude hajzel, tak sa na neho vyser. Kua lebo oni s nim budu chodit, jebat atd. Dpc tieto trapne otazky... Pred par dnami mala moja spoluziacka v skole mini, je kurva? (IRONIA)
Naaahodou,ja mam chalanov fakt rada.Radsej nez ktorukolvek babu.myslim to z toho priatelskeho hladiska.Ani jeden chalan co poznam neintrigoval,nezaoberaju ho tie sproste starosti,ze mu odstava vlas,alebo ze v hentom obchode nemali take tricka a pod...Chalani su podla mna 100x lepsi ako dievcata..Naozaj si s nimi rozumiem viac
ale niektorí chalani sú lepší kamaráti ako babenky, no nie všetky prípady sú také.a takých "sprostých" je ozaj veľa.myslia si, že môžu mať každú babu, ktorú chcú. : disappointed: neznášam takých!!! : disappointed:
vsetci mame svoje "svinske" slabe miesta....ale spat k tvojej otazke...co vlastne chces od toho chalana?vztah?tak sa ho spytaj...sex alebo vztah...o co mu vlastne ide...ale bacha,niektory jedinci klamu aby ta dostali do postele... hm...a mozno potom pride aj laska
Slama14 uuuplne suhlasim tkjez si o dost vjac rozumjem s chalanmi, a navyse, vobec si nemyslim ze by boli svine, rovnako ako aj baby, tjez su neni svate
A co sa tyka toho,ze nejaky chalan necha svoje dievca,ja neviem preco by mal byt potom svina. Proste ludia sa schadzaju a rozchadzaju a koly tomu,ze teraz chalan necha dievca tak chalan je slizky zeleny supinaty,lebo on v tom vztahu uz nic nevidel. to je podla mna normal. A ked uz,to by chalani mohli hovorit o tom,ake sme dievcata strasne vypocitave mrchy...Proste toto vecne kydanie na chalanov sa mi vobec nepaci,lebo vacsina je naozaj skvela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Takže tak
mne je ako svini dobre
radsej sa s nim rozid ked to tak vidis...