..boze prosim vas pomozte mi.mam otrasne lytka.ale fakt strasne tucne a rada by som to zmenila.hambim sa nosit kratasy alebo sukne .pripada mi to ze sa kazdy na moje nohy pozera.popritom postavu nemam zlu.len akurat tie moje lytka mam ozaj tucne
Hoď sem nejakú fotku nech sa pozrieme či to je až také hrozné. Myslím si že objemnejšie lýtka nikdy nie su na škodu pretože potom človek vyzerá ako športovec a to je kladné
Súhlasím s Pawlom, a... možno je to aj sexi. Ale to neviem, nie som chalan . Buď zo sebou spokojná, a keď sa ty budeš cítiť krásna, všetci ťa automaticky budú považovať za krásnu...
Dakujem.ale mne sa to ozaj nepaci ...su proste otrasne.nepoznam ziadnu babu v mojom veku s takymi nohami.a najhorsie je ze je to nesumerne s mojou postavou...
moja, nie si sama... aj ja mám taký problém... hoci oni nie sú tučné, ale to sú svaly - 13 rokov tanca robí svoje... a proste keď aj ty to máš ako svaly, tak veľa s tým nenarobíš...
Neviem posúdiť ako to vyzeráp retože som ich nevidel. Ale ako som už spomínal tak to vôbec nie je na škodu a navyše to môže byť aj sexi - stačí správna voľba šiat.
ale sak,kazdy ma xybicky krasyy.. a urcite ix nemas ako moja byvala spoluziacka,ktora nosila na xrbte napis: jezis ta miluje ... xuda,ani si ix neholila,a mala ix ako dva pne,xlpate pne,faaakt ... tak si z toho nic neroooob ... .. a rada ix vystavovala na obdiv ... to bolo podla mna na zastrasovanie .. no ale vazne,jedny lytka,z toho si nerob starosti ...
Myslim ze to nie je take hrozne... dievcata v tomto maju sklony prehanat, ale ak chces tak zacni viac behat, prechadzat sa, bicyklovat, robit cviky na nohy (ak chces vediet ake napis TS)... ale ver mi, ze chalani sa na lytka nepozeraju ako na prvu vec... skor na postavu alebo tvar (aspon u mna)...a ozaj, je lepsie nosit kratasy abo sukne ako potom nosit dlhe nohavice, potit sa a smrdiet, je ozaj humusne ak ti prudia od nejakeho cloveka prepotene zavany(pri chalanoch aj pri dievcatach)...
Veď som sa už raz vyjadrovala... Kde mi to zmizlo?
A vieš, čo rob? Stoj a zdvíhaj sa na špičky. Ak to budeš robiť správne, budeš udeš cítiť, ako ti lýtka pracujú. A na lýtka je perfektný tanec. Fakt. Viem, čo píšem...
Ak to už niekto napísal, tak ma ospravedlňte, nechcelo sa mi znova všetko čítať...
no stále si ta tom lepšie ako ja s plochými nohami a vybočenou pätou, nemôžem nosiť topánky aké chcem, zdravé boty vyzerajú ako pre moju babku, vysoký opätok mi zhoršuje nohy a balerínky sú úplný zabijak a k tým lýtkam, nenos pásikavé ponožky, skús nájsť napr. legíny so vzorom, ktorý zužuje(sú také)
maj kazdeho ves de...ved za to ako vypadas ty nemozes...a nech si kazdy howori co chce!!....ked sa mu nellubi nech neha tak...ja som si to tez zacala myslet omnohych vecach na mne a pomohlo mi to!!
ospravedlnujem sa ak to napisal dakto predomnou, ale nejak ma bolia oci vsetky prispevky citat
.. Lokalne len na lytkach neschudnes! musis nasadit, ak je to potrebne, co neviem posudit, celkovu dietu. Ak sval zatazujes tak sval prirodzene rastie. to znamena, ak behas, zvecsuju sa ti aj lytka, pretoze ti rastu! skor vyformovat celu postavu, aby sa lytka stratili, pripadne
osobne si myslim ze zdrava strava a celotelove formovanie postavy je feri gut volba..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale inak neviem preco s tym mas problem, ved to musi byt WAU
A vieš, čo rob? Stoj a zdvíhaj sa na špičky. Ak to budeš robiť správne, budeš udeš cítiť, ako ti lýtka pracujú. A na lýtka je perfektný tanec. Fakt. Viem, čo píšem...
Ak to už niekto napísal, tak ma ospravedlňte, nechcelo sa mi znova všetko čítať...
A neviem čo iné ti poradiť ako ostatní.
Skús ukázať to, čo máš na sebe pekné a od lýtok odpútaj pozornosť.
.. Lokalne len na lytkach neschudnes! musis nasadit, ak je to potrebne, co neviem posudit, celkovu dietu. Ak sval zatazujes tak sval prirodzene rastie. to znamena, ak behas, zvecsuju sa ti aj lytka, pretoze ti rastu! skor vyformovat celu postavu, aby sa lytka stratili, pripadne
osobne si myslim ze zdrava strava a celotelove formovanie postavy je feri gut volba..