vlastníčka tejto stránky má/mala mláďatá achatina achatina ghana, posielala to pár ľuďom aj na Slovensko sa mi zdá. Skús sa tam opýtať, možno ešte nejaké má, a tiež sa mi zdá, že jeden pán/chalan tam má a. a. a neviem či nemal teraz niekedy znášku. Alebo sa ich opýtaj na odiciálnom webe achatinaweb.cz
Ponúkam na predaj mláďatá druhu achatina fulica majú 2mesiace ulitu cca 1cm je to velmi nenáročné na chov odporúčam ak by mal niekto záujem aj o večší počet mláďatiek ozvyte sa mi na e-mail nikola.bukovska@gmail.com budem velmi rada v prípade záujmu pošlem foto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
O.o
» www.facebook.com/pages/achatinaw...
vlastníčka tejto stránky má/mala mláďatá achatina achatina ghana, posielala to pár ľuďom aj na Slovensko sa mi zdá. Skús sa tam opýtať, možno ešte nejaké má, a tiež sa mi zdá, že jeden pán/chalan tam má a. a. a neviem či nemal teraz niekedy znášku. Alebo sa ich opýtaj na odiciálnom webe achatinaweb.cz