zdravo papat a pouzivat prislusnu kozmetiku - zakladom je pravidelne cistit plet.
ak by si to mala velmi zle, nehanbi sa a chod s tym k doktorke, predpise ti nejake specialne masticky.
ale inak tie prirodne oleje su tiez bomba, my sme doma nedavno zacali ficat na kokosovom a arganovom, su typy ludi, ktorym zaberie len bio alebo prevazne bio kozmetika, takze to treba aspon skusit.
Nejest sladkosti, pit vela vela cistej vody!!!, umyvat si tvar tym tvrdym mydlom (tiez najlepsie bio), hydratovat a zaklincuj to tym kokosovym olejom good luck
@student1 head and shoulders je na vlasy, nivea hnoj, a naši rodičia nežili v prostredí tak znečistenom ako žijeme my, a nejedli jedlá s takým množstvom chemikálií ako jeme my
@candy36
Neviem prečo vyprávaš detto, keď to je overená staroveká metóda. A VŽDY boli pozitívne výsledky.
Skús si niečo o týchto veciach naštudovať a až potom otváraj tu svoju sprostú hubu.
@lansue mám od toho naštudované od doby čo som sa naučila rozprávať toľko, že by si sa čudovala
ale kľudne si čúraj na ksicht aj ďalej, keď ťa to vzrušuje
@lansue bohužiaľ pre teba, videm, moja matka je dermatológ a navyše brutálny workoholik čiže toho o svojom xichte viem viac než ty o čomkoľvek inom
a fakt dúfam že si fejk, lebo takýmto debilným spôsobom človek reálne myslieť ani nemôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
aloe vera
ak by si to mala velmi zle, nehanbi sa a chod s tym k doktorke, predpise ti nejake specialne masticky.
ale inak tie prirodne oleje su tiez bomba, my sme doma nedavno zacali ficat na kokosovom a arganovom, su typy ludi, ktorym zaberie len bio alebo prevazne bio kozmetika, takze to treba aspon skusit.
Ale to myslím vážne
Neviem prečo vyprávaš detto, keď to je overená staroveká metóda. A VŽDY boli pozitívne výsledky.
Skús si niečo o týchto veciach naštudovať a až potom otváraj tu svoju sprostú hubu.
ale kľudne si čúraj na ksicht aj ďalej, keď ťa to vzrušuje
Nemám dôvod si dávať čokoľvek proti akné, pretože mám našťastie peknú pleť.
Ale však škoda reči, keď nevieš, ako čo chodí.
a fakt dúfam že si fejk, lebo takýmto debilným spôsobom človek reálne myslieť ani nemôže