hľadá sa tento song, je to akútne veľmi, hľadala som na emule, pokakanom beashare, ale nič, iba ten strašný rufus mi vyhadzuje, a ten je falošný mizerák, prosím vás, nemá niekto verziu od lennona? lebo ja mám len takú čo zvukovo pripomín
a mne sa už sťahuje, bude toto, čo chcem, strašne brutálne hamletovsky tragicky fantasticky ďakujem a čo si bude vaše veličenstvo teraz priať za to??? lebo, keď raz budem slávna cárovna , tak musím splniť svoj sľub!
dobre, sľubujem, ak raz sa to podarí, tak s venovaním, aj s touto vetičkou: "for drím, ktorá mi kedysi vo vzdialenej galaxii poslala song, ktorý ma takmer rovnaký názov, ak nie rovnaký zmysel, ako tento príbeh"
ale potom by si mi aj ty mohla tiež odložiť knihu jednu, všakže...takto sa dohodnime, ja ti dám prvé dva diely zadara, ty jednu, a sme si kvit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale potom by si mi aj ty mohla tiež odložiť knihu jednu, všakže...takto sa dohodnime, ja ti dám prvé dva diely zadara, ty jednu, a sme si kvit