@majo16 bolo by to riadne otočenie ... život by sa zmenil totálne...a ten koniec sveta..vraveli ze nebude koniec len obrovská zmena..noo dalo by sa o tom polemizovať
@hysteric skús si o tom zistiť niečo viac, nejde o opakovanie hesla... nemám rada, keď má niekto len priemerné zväčša klamné) informácie o niečom a potom to komentujú. SPROSTO komentujú.
@hysteric tak vymysli budeme opakovať tvoje sme strašne lenivi na vymyslenie hesla....ta mládež dnešná ach ..... ich sa mi páči.. asi aj jemu. ..tak zase toto neni téma na rozoberanie kto čo napíše..hádam jeho vec
ľudia, ktorí sledujú len správy v telke nemajú mať poriadne odkiaľ vedieť čo to je.. moja mama na mňa včera hľadela ako puk, keď som jej spomenula ACTA každopádne si myslím alebo dúfam, že tieto veci zmobilizujú ľudí po celom svete a môže nastať akási revolúcia/zvrat ohľadom reálnej slobody ľudí a nie len takej akože slobody, ktorú tu máme.. dosť ľudí si to začína uvedomovať až teraz, keď sú priamo pod tlakom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
We are Anonymous.
We are legion.
We do not forgive.
We do not forget.
Expect us.
a tých 10 percent nič nezmení
@admin , táto téma je tu za posledný týždeň aspoň 10 krát, malo by sa to troška filtrovať tieto duplicitné témy ak sú nahusto za sebou.
Dnes bol na sme.sk dobrý článok o tom ako máme dnes dobre chránené svoje internetové súkromie a zničí nám ho až ACTA
» pocitace.sme.sk/c/6240422/co-o-...