Ako uuuplne ma seru ludia co nemaju radi Adamka Brody!!!...thaq terez ich tymto forom prevalcujemeeeeeee...lebo Adamko je uuuuuuuuuuuuuuuuzasnyyyyy...mnoo tolko som xcela len...
angel, ja viem, to som napisala len tak takze normalna som, nemaj obavy akurat som isla napisat ze Adama Brodyho mam rada, ale myslim si, ze takato diskusia ani vznikat nemusela... a naco? aby sa tu ludia dohadovali ci maju radi adama brodyho alebo nie? alebo o tom ci ho vobec poznaju? mfp ale sak nech si dievcata nad nim spolocne vzdychaju ale tato tema asi o vzdychani nad adamom nie je
P3tula: Ved ja sa aj hanbim, a keby si vedela aaako!!! Ja to asi nevydrzim. Zmenim si nick, alebo rovno odidem a na BIRDZi sa uz viac v zivote neukazem. Lebo takto sa pred verejnostou zahanbit...!
ADAM BRODY je supeeeeeeeeeer. Prečo ho niektorí ľudia nemajú radi??? Je úžasný!!! Samozrejem, že ho nemajú radi iba chalani, ktorí na neho žiarlia lebo je taký zlatučký a oni nie!!! Tak je to!!!
Hmm...síce viem, kto to je, ale žeby bol úžasný? Len ďaľší brakový Americký herec...nj, priveľa čítate in.ko a podobné časáky, kde ho a jemu podobných ospevujú
enka in.ko som v zivote necitala a ani v zivote nebudem, je to pod moju uroven. a na to aby som mala rada nejakeho herca nepotrebujem aby ho niekto predomnou ospevoval. ja mam vlastny rozum.
Podla mna je Adam Brody celkom dobry herec a zlatuckyy chalan.. a vem ze je to teraz od veci,ale len tak mi napadlo, ze Adrian Brody je totaaaaaaaaaaaalne bozskýýýýý....
Ani ja som ho nepoznal Az kym som si nedal google a zaplo mi ze hral v O.C bla bla potom mi zaplo. Mimochodom mam strasne rad ked si dievca mysli ze ooo skvely Adam je v skutocnosti taky isty ako v nejakom serialy, filme. Co ked je to v reali vulgarny otrasny chlap z IQ hojdacieho konika? :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a my pozname adama aj osobne,že P3ťula
dd
D smiley: DD
dd dd
a podľa mňa je roztomilýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý