akože čo je toto už za drzosť? Okey v poriadku, chapem že birdz prechadza kadejakymi zmenami, premenami, rekonstrukciami ,ale toto je prehnane.Tiež chapem ,drahí admini,že sa snažite pomoct, ale mna to tak nasralo.To už mi budete aj menit aj moje blogy?Ne
máš tomu rozumieť tak že je naša práca udržavať birdz na poriadku a ak sa nam zdá že by nejaký nadpis vo fore mal byt zrozumitelnejsi tak to proste prepiseme(čo služi k dobru viac tebe ako nám) a podobne
@2...nie draha, tým že mi slecna amdinka LUC.ka zmenila nazov diskusie Vysoke skoly na Fakulta UCM v TRNAVE odradila vsetkych, co by do fora nakukli keby tam bol predosly nadpis.Kedze ale je jasne co sa vo fore skryvalo, je jasne ze take nudne forum nik nenavstivi...takze niekedy je to velmi na skodu, ked dotycny admin nechape ,ze ten nadpis som tam nedal náhodou !!!!!!!!!! kokoti
@5 a keby to forum bolo take nudne, tak by ti do toho nikto ani nenapisal a vseci by nadavali po adminoch, ze preco dovolili aby diskusia mala taky nadpis. Co sa stazujes? Text ti nikto nemeneil ani obsah. iba ak by boli skomoleniny tak to ano. Bud rad a budeme radi vseci.
Istar napíš mi do TS-ky čo presne sa ti stalo, kde ti admin ukrivdil, a ja sa na to pozriem a zvážim, či šiel nad rámec kompetencií alebo tak. Vďaka. Tomáš (nad adminmi
Inak fakt, riadna kktina...mne tiež vymazali slovo "prosíííííím" z názvu fora, ale tak nejde ani o to slovo alebo čo, ale ten princíp! Tak nech si spravia birdz kde budu chodiť len admini, keď to tam tak veľmi vadilo, že to musia mazať...a pochybujem že to bolo znezrozumitelné...kamoška, čo odišla odtialto mala pravdu, je to tu nanič!
mna tiez nastvalo, ked mi jeden admin, ale uz dost daaavno zmenil nazov diskusie a to este s gramatickou chybou - tak ked uz opravovat, aspon gramaticky spravne!
Suhlasim s vami. Mne sa to stalo tiez viac krat. A nastvalo ma to. Ale neriesila som to. No suhlasim s tym, ze naco si mame vyberat kategoriu diskusie, ked nam to admini potom zmenia... Myslim, ze je to z istej strany obmedzovanie mojho nazoru...ako takeho
no aby si sa nepokakal, ze ti nikto nenavstivi nudnu diskusiu. presne kvoli tomu sa totiz maju davat konkretne nazvy a nie vseobecne, aby tu temu navstivil ten, koho to zaujima a ten, koho to nezaujima, nemusel zbytocne klikat.
co zacne cenzurovanim nadpisou, bude pokracovat cenzurou textu a pointy textu..ja osobne cenzuru neuznavam a dokonca aj v ustave SR je zakotvene, ze cenzura sa nepripusta...
Mne len prehodili jednu tému do inej kat. a vymazali jednu tému, ktorá už dávnejšie bola. S administráciou nemám problém, vždy ma upozornili na nejaký zásah do mojej témy
Nadpis musi vystihovat temu diskusie a nema byt zavadzajuci, aby uzivatel neklikal na to, co ho nemusi zaujimat. Ked nemienis dodrzovat toto pravidlo, tak sa potom nestazuj, ze ta admini opravia.
Mne sa to uz tiež stalo ale admin my napísal do posti ze to zmenil tak to chápem to je ako v poriadku ale raz my vymazali úplne jednu diskusiu a jedna baba vytvorila novu ze PREČO MY MIZNÚ TEMY OD LUKI167? ako na tu temu som sa chcel viac dozvedieť o mojom modeme lebo som sním niečo mal (ALE UZ JE TO OK takže ani ja tomu nechápem
si fakt primitív. čo ti bránilo, aby si mi to napísal do ts-ky?
ja som nespravila nič zlé, nadpis VS bol proste všeobecný, nijak nepribližoval tú tému.
tak sa neposer. ja nijak nemením tvoje názory, nijak som tvojmu fóru neubrala na význame. tak si daj studenú sprchu a kúp si boxovací pytel, keď máš nervy. a nabudúce láskavo svoje výhrady adresuj mne a nekydaj na mňa tu.
mozem jebat takuto robotu. majte si tu bordel, pindajte do vsetkeho, co pre vas clovek robi. a skusajte chvilu znasat take idiotske vyjadrenia, akymi vsetci oplyvate!
@28 ale luc.ka rozhodne Tvoju prácu nenapadáme. Celkovo bola možno táto diskusia zbytočná, ale aspoň sa niečo osvetlilo. Neber si to tak, aj horšie môže byť
omg... chuuudatko zmenili ti nazov diskusie... strasne, krivda sa mu stala... Si myslis, ze na inych forach sa to nerobi??? NAZOV TEMY ma VYSTIHOVAT podstatu a nie ze napises HELP/POMOC, kliknite alebo co. To ze to zmenili len dokazuje, ze robia svoj job... takze suhlasim s azelom, ked nazov nevystihol temu, tak to opravili v ramci kompetencii (dokonca to bola ich povinnost )
Btw ked si mal temu na hovno, tak je jedno aky ma nazov, aj tak by na nu ludia len klikli, precitali si, povedali ze to je blbost, nevedia pomoct atd a dlabali by na teba. Cize dakujem adminom lebo na tu temu som ani neklikol a usetrili mi cas.. thx
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
asi tu niekto berie veci prilis vazne že?
klud...
sorry že som zlá ale má zlú náladu
» www.birdz.sk/forum/prehravac...
wtf netusil som ze je tu tolko adminov
ja som nespravila nič zlé, nadpis VS bol proste všeobecný, nijak nepribližoval tú tému.
tak sa neposer. ja nijak nemením tvoje názory, nijak som tvojmu fóru neubrala na význame. tak si daj studenú sprchu a kúp si boxovací pytel, keď máš nervy. a nabudúce láskavo svoje výhrady adresuj mne a nekydaj na mňa tu.
Btw ked si mal temu na hovno, tak je jedno aky ma nazov, aj tak by na nu ludia len klikli, precitali si, povedali ze to je blbost, nevedia pomoct atd a dlabali by na teba. Cize dakujem adminom lebo na tu temu som ani neklikol a usetrili mi cas.. thx