ako pozeram, nic take tu zatial nie je...dost zaujimava tema, nakolko sa adopciou da pomoct detom, ktore sa inak mozu citit nechcene alebo menejcenne...a vytvorit im atmosferu domova, co v detskych domovoch velmi chyba...
noooooo ..adopcia je fakt dobra vecc..... kedze su zeny ktore nechcu alebo nemozu byt tehotneee...mozu byt len rady....pomnozeme tym malich detickaaaam a neznicime si postavu ...osobne si velmi rada v dospelosti adoptujem dieta
ehm...pekne, ze sa tym husky zaujimas, ja predpokladam, ze by som si velmi rada adoptovala dieta, ale nie preto, ze by som si nechcela znicit postavu, vies, ze v podstate adopotvane dieta je aj dobre riziko? lebo vzdy ti do toho moze vstupit stat, je to vecsie riziko ako mat vlastne, hm, ale aj tak by som chcela mat, ale nejako spoznat ho spontanne, neviem si predstavit, ze bysom vosla do miestnosti a vyberala si ako na trhu dieta, to sa mi neskutocne protiví, lebo potom chcem vsetky!
a ako sa da detom takto pomoct? ved ty to urcite vies:o)
Ja by som si adoptovala, ale myslim, ze len v tom pripade, keby som nemohla mat vlastne. Vlastne je predsalen ine, aj ked adopcia je v pohode, ale ani mna by neuspokojilo ako Zipporah, keby ma hodili do dakej miestnosti a vyber si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a ako sa da detom takto pomoct? ved ty to urcite vies:o)