asi ked som bola na poslednom termine botaniky 2, ktoru som prenasala a keby som to nedala, tak ma vyhodia zo skoly .. no a na tej skuske ako naschval som zacala mat neskutocnu potrebu cikat, som myslela, ze mi exploduje mocovy mechur, tak ani neviem co som do toho testu popisala, ale za 15 minut som utekala prec zo skusky (skuska tvala normalne hodinu a pol) - spravila som
aj hej, aj nie. ako kedy, ako ktorý.
napríklad ten čo sa mi valil žilami keď som trištvrtehodinu vyliezal po pieskovcovej stene z výšky 20 metrov do výšky 30 metrov tak že som si hrdzavým klincom po jednom dlabal záchytné body, ten príliš príjemný nebol, lebo sa mi z neho potili a triasli končatiny ešte viac než by to robili len zo strachu.
ale keď som vyliezol hore, tak ten záchvat euforického smiechu príjemný bol.
a napríklad taký keď sa 20ty krát pokúšam zabiť bossa v Dark Souls, mám HP skoro na nule, a on má poslednú tretinu, a ešte stále viem že by sa to dalo, ak nasledujúce 3 minúty bude každá jedna moja akcia bezchybne zvolená a načasovaná, ten je príjemný aj vtedy, ak mám správny odstup a nie som ešte nasratý.
a ten čo je reakciou na fyzickú bolesť nie, lebo nemám rád fyzickú bolesť.
mám rad skoro všetko či mi zvyšuje adrenalin! teda čo by ma aj bavilo... napriklad aj rychlejšie šoferovanie auta, alebo motorky a podobne, nenapadá ma toho vela teraz
a najvačsi adrenalin asi ked bol čerstvo napadany sneh na ceste v meste a vobec nikto nebol na aute, lebo bolo niekolko cm snehu a ja som isiel okolo 100km/h do zakruty a tak sa smykalo že velmi problem bolo sa udržať na ceste
@mefistofel takže raz so mnou pojdeš na skydiving, keď už o tom video robím Ja som raz na takej zjazdovke na lyžiach skoro vletela do obrovkej priekopy, pretože tam nebolo zábradlie a ja som nevedela o prudkej zákrute, čo tam bola..takže to bol pre mňa riadny adrenalín vtedy
@mefistofel ale predsa adrenalín ok, beriem ťa za slovo, ale neviem si predstaviť ten pocit, že by som mala vyskočiť z vrtuľníka voľným pádom z tak obrovskej výšky
@lana1010 ale to moze byt ako super padať takto niekolko minuť , urcite jedine s instruktorom sam by som si netrufol, lebo ešte by som sa zamotal do padaku
dnes som zažila adrenalín na telesnej, keď učiteľ, mne, ktorá často odpadávam a mám problémy s rovnováhov, dal do rúk pušku a kázal mi postaviť sa na lavičku, prechádzať sa po nej, pričom som mala mieriť na terč a streliť.
hm...postavila som sa na ňu, zamierila a odhodila pušku so slovami:
pán učiteľ, kedy ste ma videl padnúť na hlavu? keď vy ste padnutý na hlavu strielajte tak vy
a išla som si sadnúť lebo mi srdce začalo byť na poplach
mám veľmi. a neviem čo bolo naj. asi bungee jumping..
celkovo som ten typ človeka, čo sedí na deviatom poschodí na okne s nohami vonku a miluje rýchlu jazdu na čomkoľvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale inak som dost zbabela cize nic mega adrenalinove som asi nezazila
stacilo mi ked ma tuto jeden pouzivatel vozil na motorke po lese
andrenalin jak svina, minule som uz bola napol von z okna
napríklad ten čo sa mi valil žilami keď som trištvrtehodinu vyliezal po pieskovcovej stene z výšky 20 metrov do výšky 30 metrov tak že som si hrdzavým klincom po jednom dlabal záchytné body, ten príliš príjemný nebol, lebo sa mi z neho potili a triasli končatiny ešte viac než by to robili len zo strachu.
ale keď som vyliezol hore, tak ten záchvat euforického smiechu príjemný bol.
a napríklad taký keď sa 20ty krát pokúšam zabiť bossa v Dark Souls, mám HP skoro na nule, a on má poslednú tretinu, a ešte stále viem že by sa to dalo, ak nasledujúce 3 minúty bude každá jedna moja akcia bezchybne zvolená a načasovaná, ten je príjemný aj vtedy, ak mám správny odstup a nie som ešte nasratý.
a ten čo je reakciou na fyzickú bolesť nie, lebo nemám rád fyzickú bolesť.
a asi ho celkom mám rada, len mi dlho trvá kým sa na niečo adrenalínové odhodlám.
a neviem čo také mega najviac som urobila, asi nič.
po zjazdovkách ?
jj ale to bol skor taký nechcený adrenalín!
hm...postavila som sa na ňu, zamierila a odhodila pušku so slovami:
pán učiteľ, kedy ste ma videl padnúť na hlavu? keď vy ste padnutý na hlavu strielajte tak vy
a išla som si sadnúť lebo mi srdce začalo byť na poplach
Nie sparing ,ani nejaký bezpredmetný zápas ale to pravé naulici...
Moýno by sa tomu vyrovnal nejaký galavecer aj to snad raz skúsim...
celkovo som ten typ človeka, čo sedí na deviatom poschodí na okne s nohami vonku a miluje rýchlu jazdu na čomkoľvek.