..je tu koniec leta a ja som stihol ochoriet ,takze si tu lezim a zoziera ma nuda ,, preto by som potreboval poradit nejaku napaditu adventuru .. pls ziadne scifi a mysticke ,, najlepsie nieco z realneho zivota alebo nieco vtipne na styl poldu alebo horke
ak horror: Call of Cthulhu ark corners of the earth ale kedze pises nic mysticke tak rozhodne odporucam Broken Sword 1,2 jednoznacne spicka medzi adventurami
@stormmast3r Trojka už je? Ono to ani moc neni adventúra, ale niečo podobné a aj adventúra je už spomenutá hra "Život není krásný" ( » znk.cz/?znk=games)... pokiaľ nevadí že to je robené v podstate len vo Skicári a VisualBasicu
@robo0000100 Jj, aj ja sa teším na osmičku Síce som ešte nehral dvojku a päťku, ale nuda prinúti si ich stiahnuť Hej, film ZNK je riadna podívaná s nečakaným koncom, lúbi sa mi že obsadili Sepyho do hlavnej úlohy
"Touhle dobou bych měl mít nějakejch 20805kč a pixlu toulenu k tomu.."
@waagbistritz69 Tá dvojka je skoro ako ten film ... inak najlepšie je koniec "Stal se jedním s nich a dělal vše co k tomu patří. Obchody, vraždy, dětské houpačky"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Škoda že nie je Heavy Rain alebo Alan Wake aj na pc
Skús Sam&Max . celkom vtipné
Ale ja doporučujem Beyond Good & Evil ale to je sci-fi
to sú krásne hry s nápaditou grafikou
(leto ešte nesmie končiť!!!! niee! )
"Touhle dobou bych měl mít nějakejch 20805kč a pixlu toulenu k tomu.."