Takze... ked sa korculujem, tak kazdy den kilo schudnem ale rodicia ma nutia chodit na aerobik... ale uz tam chodim pol roka a ani jedno kilo neschudnem... a ked idem na korcule, tak kilo je dolu za den cize za tyzden by bolo 7 kg dolu to by som
heh, to urcite za 2 hod. korulovania neschudnes 1 kg. ja korculujem dost vela ale vôbec som si nevsimla ze chudnem, skôr si svaly spevnujes aby ako lemra nebola, a preco ta rodicia nutia chodit na aerobik ? a este to naco chces chudnut, ved to mas malo rokov na to
pri bicykovani som schudol ja osobne ked som preseil 30 km asi 1 kg. ale potom som ho aj nazad pribral. ono nerataj kolko by si schudla za tyzden lebo popri tom aj jes. To by si nemohla konzumovat skoro nic alebo len obmezdene. korculuj a aj chodievaj na aerobic
Kilo za dve hodiny korčulovania schudnút nemôžeš, ani keby si málo jedla.
Ale skús nejako presvedčiť rodičov, aby si na ten aerobic chodiť nemusela, ak ťa to nebaví. Podľa mňa je najlepšie venovať sa tomu, čo ťa baví, čo sa týka športovania.
aby som povedala na ziacatku mozno z tych korculi zhodis ale tak ako si to ty predstavujes to nepojde ze tyzden a 7 kil dole heh to sa zastavi po 3- 4 kilach a budes sa musiet viac snazit
a ten aerobic je dobry na to ze ked uz budes mat kilecka dole tak zacnes rysovat seba sa ak budes pravidlene cvicit po tom ako zhodis tak budes mat super postavicku
a ak ta ten aerobic vazne nebavi tak jednoducho povedz doma ze teraz je vonku pekne ze je cas vhodny na korcule a ze na aerobic mozes chodit v zime ked sa korculovat dat nebude
kilo asi preto,lebo si sa odvážila večer...a potom hneď ráno...a ráno váži človek vždy menej aj o také kilo možno ale teraz si nemysli,že by si za mesiac schudla 30 kíl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. ak jedným korčuľovaním zhodíš kilo tak ja som matka tereza, to sa koľko korčuluješ?
Ale skús nejako presvedčiť rodičov, aby si na ten aerobic chodiť nemusela, ak ťa to nebaví. Podľa mňa je najlepšie venovať sa tomu, čo ťa baví, čo sa týka športovania.
a ten aerobic je dobry na to ze ked uz budes mat kilecka dole tak zacnes rysovat seba sa ak budes pravidlene cvicit po tom ako zhodis tak budes mat super postavicku
a ak ta ten aerobic vazne nebavi tak jednoducho povedz doma ze teraz je vonku pekne ze je cas vhodny na korcule a ze na aerobic mozes chodit v zime ked sa korculovat dat nebude
dufam ze ano..