Prosím Vás... je tu niekto kto hrá na akékoľvek africké bubny? Ak áno, kde ste sa to naučili? Je to ťažké? ... Lebo ja by som sa chcela začať učiť... Vopred diki.
tá stránka by ti mala stačiť na osvojenie si základov a citu pre nástroj. potom už budeš vedieť aj improvizovať.
každopádne je dôležité vedieť cítiť TO, pretože ak by si bola na nejakej bubnovačke a strašne chcela vyniknúť svojou hrou a snažila sa "prekriča" ostatné bubny, tak to ani nie je ono.
nuž, hrávala som na djembe a na nejaké tie dunduny, kenkeny a sangbany, ale tie pomenej. Sama nijaké nevlastním, takže minulý čas ťažké sa mi to nezdalo, možno niektoré pre mňa ťažšie pochopiteľné rytmy, ktoré som mala problém cítiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ja hrám na djembe, základy mám od jedného senegalca, zvyšok som sa učila tu:
» african-drumbeat.co.uk/index.html...
a potom na bubnovačkách.
tá stránka by ti mala stačiť na osvojenie si základov a citu pre nástroj. potom už budeš vedieť aj improvizovať.
každopádne je dôležité vedieť cítiť TO, pretože ak by si bola na nejakej bubnovačke a strašne chcela vyniknúť svojou hrou a snažila sa "prekriča" ostatné bubny, tak to ani nie je ono.
A naučila som sa to tu: www.afrocampana.sk