Zil som v Juznej Afrike. Kedysi to bola paradna krajina, ale negri to tam uplne rozjebavaju. Tak ako domrdali kedysi Zimbabwe, tak ide do riti aj JAR.. bohuzial..
kedysi som tam chcela ist ,preto som sa prihlasila do unicef a zacala som si hladat sposoby ako sa tam dostat...ale uz ma to preslo, pretoze som si povedala ze ked uz pomahat tak na slovensku...
Keby mi niekto niečo také ponúkol, alebo sa mi to priplietlo do cesty, tak by som aj šla, kvôli skúsenostiam, novému prostrediu...mám pocit, že by mi to mohlo veľa dať...a pomôcť je vždy fajn. Do Afriky by som sa šla pozrieť veľmi radaaa No aj iné miesta by neboli na zahodenie. Ako sa k tomu dá vôbec dostať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a nelaka ma misijna praca, ale ako vylet by som mozno siel
Pýtam sa, lebo teraz tam je moja sestra... Tak či tam niekto ešte chce ísť. Alebo ho to láka...
@denix maláriu? dúfam, že ségra nedopadne rovnako
aj kvôli tým zvieratám, ale aj pomôcť niečo
kde sa to da? ma niekto viac info? co keby sme si adoptovali rovno dve deti?
Mozno sa mi podari uz zo sri lanky snad sa tam dostanem uz tento rok, aj ked nevim ci bude cas koli projektom
Nebo, ktore na severnej pologuli neuvidime