@malickapotvorka v egypte bolo uz tolko ludi no co..hm..je tam teplo a ked vyjdes s cervenho mora musis sa ihned osprchovat!! inak s teba ostane velky krystal soli
nic ma tam netaha .. ale spravil by som si taky trip po " route 66 " , prenajat si karavan a tak , z Los Angels do Chicaga a z Chcicaga do New Yorku a vsade stravit nejaky cas a , , a zazitok za milion je na svete
Januar - Maroko - Casablanca a Agadir. Iba 3 dni som bola a moc casu pokukat mesta nebolo ale na to ze je to afrika sa mi zdalo dost zima, len okolo 20 stupnov. Predavaci tam dost ojebavaju, kupila som si velku sablu niekde na trhu, aj to som musela zjednat za 170 eur, ked tam zistia ze ste turisti len ojebat vsade chcu.
Zil som v Juznej Afrike a az na tych cernochov (zopar ich bolo v pohode, ako napriklad nasi straznici, alebo aj ina hrstka pracujucich ludi) je tam uplne super. Pre bielych zivot ako v kazdej inej zapadnej krajine. A priroda je tam fakt krasna, na to sa urcite nehrabeme...
@romanzkrajinyx len tak mimochodom nie kazdy tam bol....je to môj sen aby som tam raz dostala ale nemám nato peniaze lebo tie potrebujem na skolu...ked ti to zaplatia rodicia tak to beres iba tak ze " tam uz skoro kazdy bol" a ze " nic moc" no mylis sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ráta sa aj trápny okukaný Egypt?