leto sa blíži a samozrejme každý by šiel rád niekam do roboty. A tak som hľadala po internete aj ja ako pravý ziskuchtivý slovak nejaký job a natrafila som na túto agentúru - pro staff a chcela by som sa spýtať či tu niekto nemá s
@2 skusenost alebo vseobecná pravda ...?.... vies mala som v plane ist do Londýna a vybavit si ubytko s par ludmi , lenze kedze ako moj ocinko vravi svet je zly a kazdy chce prave mna znásilniť skusam ine alternatívy.
@fxx ach..hmm...niekedy mozno treba risknut ako zostat doma a makat niekde kde by som uz nechcela ...keby tak svet nebol taky skazeny ty mas nejake plany na leto?
@7 vies lahko sa vravi vybavim si robotu sam...činov je malo... ja som povodne chcela ist na Maltu cez jednu agenturu, lenze neskor sme o nej zistili, ze az taka super ako sa zdá nie je...tak som to skusala priamo cez hotely vybavit...a poviem ti nie je to nic moc
@wendybu agenturu by som aj tak neskušal,radšej na vlastnu päsť. Vypytaju od teba zbytočne vela prachov,a nakoniec sa na teba aj tak pravdepodobne vykašlu,a nespravia nič take čo by si si sama nevedela vybaviť
@11 fuha cez agenturu? ako si si to vybavil?...Pozi ja mam tu nevyhodu ze som opacneho pohlavia a nasi to beru vaznejsie ako brat ktory si odisel a ete nemam ani 17 ze caf oci idem do Londyna a o tyzden malo 18..samozrejme odrbala ho agentura..zostal v Londyne sam, ale chlapec sa narodil pod stastnou hviezdou a stretol slovakou,nasiel si ubytko aj robotu...lenze ja som dievča a nasi mi takuto dobrodruznu cestu nedovolia a s tym ze mam 18 sa tak mozem odvolavat ak si najdem nahradne ubytovanie ....čize zostava mi len presvedcit viac ludi, aby ma nasi pustili
@wendybu cez agentúru do Londýna je najväčšia blbosť na svete zbytočne vyhodíš peniaze a väčšinou je to len o tom, že ti sprostredkujú job interviews, ale nie prácu samotnú.
do Londýna jednoducho prísť s nošou životopisov a vybaveným ubytkom a prachmi na začiatok a ideš... a samozrejme si zistiť podmienky, ktoré tam sú, aby si sa nenechala oklamať
@13 ja som chcela ist na Maltu...ale nakoniec sme to zrusili , lebo sme zistili , že to cez tu agenturu nebude moc dobry napad...ono vies mne by si tri krat nemusela vraviet ,aby som sla na Londyna a vybavit si ubytko cez net ..to este v pohode..lenze doma rodina to bere moc tak ,že som dievča (teda nie chlapec) a ,že kazdy ma chce zobrat na prostituciu a take veci..teda vlastne predsudky, ktore su vsak opravnene...
@12@wendybu nie,idem cez školu,ja nemusim nič vybavovať
Moj bartranec tiež tak išiel cez agenturu do anglicka,a rovnako ho odrbali a mal rovnake šťastie ako tvoj brat,a teraz tam žije a podniká
A rodičov do toho aj tak nič,je to uplne moja vec,a absolutne nechapem čo ti do toho maju rodičia kecať,keď ta chcu nechať hniť na slovensku,tak si od nich pýtaj 1000eur na mesiac
Universal consulting? Zadaj si to do googlu a vyhodí ti o tom kopu príspevkov, keďže patri medzi najznámejšie agentúry.
Ja osobne by som s nimi ale nikdy nešla, sú príšerne drahy. Registrácia do ich zoznamu - vysoký poplatok, sprostredkuju ti pohovor so zamestnávateľom - ďalší vysoký poplatok, ak budes mať stastie, miesto dostaneš - a zaplatíš znova, minimálne 300 eur.
Ešte som nepočula že by niekoho ojebali, vzhľadom na to, že maju dobre meno, si to nemozu dovoliť, ale je to cez nich vsetko predražene takže moc sa ti to neoplatí, keďže ides len na 3 mesiace.
Zdravim, nenašiel by sa tu niekto, kto už bol pracovať v Španielsku cez prostaff ? najlepšie by bolo ako chyzna alebo pomocny personal v kuchyni. S kamoškou sme sa rozhodli, že by sme chceli isť, kasting je už 18.2 a preto by som sa chcela informovať od niekoho kto tam už bol, par otazok...hlavne čo sa tyka toho kastingu. Nech viem či sa nam oplati cestovať z MI až do Ba. Budem velmi vdacna, ak sa mi niekto ozve na e-mail, dakujem silvuu_sh@azet.sk
Caute šeci, ide niekto od 1. juna do Talianska hotel Casimiro? Bol by som rád ak by sa niekto našiel a dali by sme hlavy dokopy. Hlavne zvažujem ako sa tam dostať. Dakujem za všetyk príspevky. Majte sa a ozvite sa!!!
Moja skusenost: Mal som pohovor s talianskym zamestnavatelom, ten ma prijal na pozíciu plavčík/animator. Ked sa mi uz mala začat brigada agentura mi napísala ze zamestnavatel stale nepotvrdil moju poziciu a tak sa mi budu snazit najst nieco ine. Skusali to aj na Malte no nakoniec to skončilo tak ze som im v den kedy som mal pracovat uz v Taliansku zavolal, že nich mi uz nic nehladaju, ze nemám zaujem dalej s nimi spolupracovat a ze pozadujem poplatok (200e) naspat. Tak sa mi ospravedlnili a poplatok mi tiez prisiel behom 2 tyzdnov na ucet. To je moja skusenost. - Poplatky vracaju bez problemov, su v tomto seriozny. Aj ked som nakoniec nikam nesiel, co v podstate ani nedavam za vinu agentury, skor talianom to všetko dobre dopadlo. Brigadujem v betonarke
Dobry den. Idem pracovat na Maltu cez agenturu PRO STAFF a dufam ze to je prvy a posledny krat co s nimi spolupracujem. Z povodneho datumu odletu mi to odlozili o styri dni a spolupraca s nimi je ako u blbych. Neprofesionalny pristup, zmätok a vela dalsich neprijemnych skusenosti. Urcite neodporucam!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja idem na 4mesiace na Samos,grecky ostrov
do Londýna jednoducho prísť s nošou životopisov a vybaveným ubytkom a prachmi na začiatok a ideš... a samozrejme si zistiť podmienky, ktoré tam sú, aby si sa nenechala oklamať
Moj bartranec tiež tak išiel cez agenturu do anglicka,a rovnako ho odrbali a mal rovnake šťastie ako tvoj brat,a teraz tam žije a podniká
A rodičov do toho aj tak nič,je to uplne moja vec,a absolutne nechapem čo ti do toho maju rodičia kecať,keď ta chcu nechať hniť na slovensku,tak si od nich pýtaj 1000eur na mesiac
To mas supis cez skolu....ale ja chcem ist najmä pre jazyk..teda tak Anglicko,Francuzsko,Malta a tak..a nemas 4 mesiace nejako dlho?
Ja osobne by som s nimi ale nikdy nešla, sú príšerne drahy. Registrácia do ich zoznamu - vysoký poplatok, sprostredkuju ti pohovor so zamestnávateľom - ďalší vysoký poplatok, ak budes mať stastie, miesto dostaneš - a zaplatíš znova, minimálne 300 eur.
Ešte som nepočula že by niekoho ojebali, vzhľadom na to, že maju dobre meno, si to nemozu dovoliť, ale je to cez nich vsetko predražene takže moc sa ti to neoplatí, keďže ides len na 3 mesiace.