No jediné čo viem je že cez eures sú solidné ponuky ale súkromná agentúra, tá v drvivej väčšine len dopraví do určitej krajiny, zinkasuje za ubytovanie a a vybavenie práce, ktorú často ani nevybavujú, len prevedú človeka na agentúru v danej krajine
no nad euresom som už rozmýšlala, odtial raz za nami ešte na strednej aj nejakí ľudia boli. a o inej poriadnej som nepočula ešte... našla som ešte Aleko na stránke majú popísané celkom dobre vyzerajuce reakcie ale boh vie...
No na stránke má každý napísané pekné reakcie ale keď tam majú ako prvú záložku "letenky" to už hneď evokuje, že zrejme poskytovanie práce nie je ich prioritou či živobytím.
@frano jazykové znalosti no... netvrdím že viem nejak extra po anglicky ale nejak by som sa už len dohovorila.. ostatné sa neoplatí spomínať. a zatial si na iné ako do nejakých fabrík, firiem alebo niečoho takého netrufam. či niečo na spôsob balenia niečoho alebo také
@frano nemčinu som sa učila... osem rokov lenže sme mali takych učitelov že z nej viem fakt len zaklady a aj tie som už zabudla... a teraz to už aj lutujem že som to vzdala ale no,...
a mas pravdu bez reci mas len mizivu sancu,moj typ sprav si kurz a nauc sa njeco sama ( neuc sa to co nebudes potrebovat ) lebo zaklady mas len ich treba zopakovat.
Najlepsiu sancu mas ako zimmerka,netreba ti perfektne ovladat rec a nemusis riesit ubytko a stravu vsetko dostanes zdarma...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.exil.sk/site/irsko.php/... hneď prvý príspevok pod článkom
Wed s nemcinou nemusite tak daleko a zarobite to iste ak nje viac.
tak teda nic no.
a môžem sa spýtať v ktorej krajine si?
a mas pravdu bez reci mas len mizivu sancu,moj typ sprav si kurz a nauc sa njeco sama ( neuc sa to co nebudes potrebovat ) lebo zaklady mas len ich treba zopakovat.
Najlepsiu sancu mas ako zimmerka,netreba ti perfektne ovladat rec a nemusis riesit ubytko a stravu vsetko dostanes zdarma...
a dik..dal si mi chrobáka do hlavy ohladom tej Nj
potom skus najst nejaku robotu co by ti vyhovovala,zavolaj a hotovo
pozri tu: » www.ams.at/sfa/14244.html...
vela stastia...