Máme mačku, ktorá sa správa ako tiger, chytá myšky, vtáčiky, potkany, netopiere, jašterice, časti ľudských tiel,behá po strechách a komínoch. Nepritúli sa len tak. Keď som bola mladšia ma toľko krát poškrabala že som si od nej dávala odstup, starali sme sa o ňu ale nechali ju na pokoji. Teraz za mnou hocikedy príde, ľahne si na mňa, poobtiera sa, ale každého iného človeka poškrabe. Je už staršia dáma (10 rokov) a výrazne rozumnejšia, ale musím sledovať reč jej tela, aby som vedela čo si môžem a čo si nemôžem dovoliť (inak aj tak viem že ma ľúbi ^_^)
@worrye mačka bez pazúrov nie je mačka! a tá naša sa na mačky kašle. kúpili sme jej pár myší a takých tých vecí a ani sa na to nepozrela a radšej si pohadzuje na labkách živú.. (v byte to asi nejde ale tak...)
veľa hračiek Náš kocúr bol tiež taký, ja som chodila s totálne doškriabanými rukami, bol hrozne temperamentný, stále niečo kusal, škriabal sa po nábytku, vyhrabával mame kvety, zhadzoval kadečo ale keďže bývam na dedine, tak keď sa vypiplal z mesačného mačenca, vypustili sme ho von.
Odkedy je von a môže sa odreagovať, padla mi sánka aký je prítulný a len by sa nechával škrabkať,nosiť na rukách a vkuse ma oblizuje a pradie
Len to je v tom, že mačky sú svojské potvory s vlastnou hlavou a nie sú pre každého... čiže @5
@18 bože ľudia su jebnutý fakt...a niektoré vaše komenty ty kokso akože vám rozkopať riť tak jedine..skúste ho vykastrovať možno sa skľudní,alebo to má proste v povahe a nechať ho tak veď ani človeka nezabiješ keď je protivný abo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
bohužiaľ, mačky sú bytosti s vlastným charakterom, ak ste chceli samostatne sa hýbuceho plyšáka, mali ste si zadovážiť psa
Potom ked' sa vyhrá a bude chcieť spať, pritúl si ho, a bude akobaránok
Máme mačku, ktorá sa správa ako tiger, chytá myšky, vtáčiky, potkany, netopiere, jašterice, časti ľudských tiel,behá po strechách a komínoch. Nepritúli sa len tak. Keď som bola mladšia ma toľko krát poškrabala že som si od nej dávala odstup, starali sme sa o ňu ale nechali ju na pokoji. Teraz za mnou hocikedy príde, ľahne si na mňa, poobtiera sa, ale každého iného človeka poškrabe. Je už staršia dáma (10 rokov) a výrazne rozumnejšia, ale musím sledovať reč jej tela, aby som vedela čo si môžem a čo si nemôžem dovoliť (inak aj tak viem že ma ľúbi ^_^)
Odkedy je von a môže sa odreagovať, padla mi sánka aký je prítulný a len by sa nechával škrabkať,nosiť na rukách a vkuse ma oblizuje a pradie
Len to je v tom, že mačky sú svojské potvory s vlastnou hlavou a nie sú pre každého... čiže @5