@weishaupt@3 Nech tak pekne horia tí TZV demonštranti čo ťa ma na nich tešiť že sú to najatí teroristi? Pýtali sa na Euromajdane nezávysle média prečo sú tu a prečo protestujú povedali že preto lebo zaplatili. Kto to je podnietená zákerná hra zo strany USA a EU žiadna demonštracia za záujmy Ukrajinského ľudu. Väčšina s nich západní agenti a nie Obyčajní ľud.. USA takto porušuje rezolúciu OSN zasahovať do vnútorných záležitosti cudzieho štátu že Operuje vytváraním umelých demonštrácii a rozpútavánim revolúcie na Ukrajine zvrhnúť Legitímnu vládu...
@spisovatel@5 Vieš vôbec čo je Euro Majdan keď porovnávaš Demonštrácie v BA s tými na Ukrajine? Zrejme tí Ukrajinci v Uliciach sú vymleti pokiaľ medzi nimi nie sú najatí provokatéri čo majú vyprovokovať zásahy polície... Asi si nevidel že hádžu dlažobné kocky po policajtoch a valili sa na nich z buldozérom. To je jasný útok na verejného činiteľa skús to v akejkoľvek krajine a pretiahnu ti obušok po hlave a zavrú ťa na pekne dlhú dobu... V Kyjeve sú skutoční extrémisti zo strany demonštrantov nie tie keci z Markízi že extrémisti v novembri protestovali v uliciach Bratislavy..
Tu vidieť z pohľadu 3 osoby ako si ľudia na Slovensku naivne mysleli, že v '89 po revolúcií bude všetko ok! Tam to dopadne tak isto o nič iné ako o "moc" inej strany tam nejde. Ale horí tam pekne.
@trash je mi úplne ukradnuté či sú tam provokatéri alebo nie. Ak k nám by mohli nejakých poslať nech sa konečne ľudia zmobilizujú. Áno na Slovensku dostane človek, ktorý vytiahne jeden transparent na námestí pár rokov za mrežami. Nech vezmú pre mňa za mňa aj tanky ale nech sa tento národ zobudí.
Ale vymletí sú aj Slováci tak prečo im nepomôcť nejakými provokatérmi?
keby sa to deje na slovensku alebo inde v európe tak ľudí tá armáda rozbije na kusy. platení agenti západu to tam rozburcovali. je mi ukrajincov ľúto, skočili na lep eu ktorá ukrajinu potrebuje k "svetovému poriadku" a pravdepodobne to tam skončí ako v Srbsku. armáda po nich nejde len preto, aby im tam západ nenabehol s tankami.
@spisovatel@12 tento národ mal šancu sa sa zobudiť v Bratislave počas celého novembra minulého roku keď si chcel mohol si si tam hodiť dlažobnu kocku do fízla prečo si tam nešiel? Máš to bližšie ako do Kyjeva. A Ich nepokoje ako príklad pre nás by mohlo byť keby tak protestovali proti EU a nie za EU... A tu toto čakať nemusíš lebo tu už USA svoje splnila tak nečakaj že ti za to zacálujú a vyženú do ulíc.. Euro Maidan a jeho cieľ je dostať Ukrajinu do takých Hovien ako sme napríklad aj mi...
@zajkousko@21 Už Amíkov Vietor Stribogov A Kosa Morenina trestá extrémními mrazmi... Ešte by ich mohol Perún mlátiť Hromovým balvanom a páliť ohnivým mečom a bude dokonaná spravodlivosť...
@spisovatel A ty odkiaľ berieš istotu že tam niekto podnietil protesty len preto lebo chce Ukrajincom dobre? Agenti CIA to vyprovokovali a určite nie pre blaho Ukrajiny.. A ty by si to ešte podporil.. Časť s demonštrantov sú tí istí vrahovia čo bojovali proti Assadovmu režimu v Sýrii to je ako nejaká revolúcia za Ukrajinu? Nebuď smiešny..
@vitaeestamor To nie sú bežné protesty pri bežnom proteste sa nebudú valiť z buldozérom na policajtov.. Keď je to bežný protest tak mi vysvetlí kto im na takú akciu venoval buldozer a kto ich učil riadiť takú mašinu. Na buldozer musíš mať riadnu prax... Nazvať to obyčajným protestom je riadna ignorácia.. A Keď Ukrajinská vláda predkladá na verejnosť spolu s RT a hlasom Ruska inofrmácie že to je podnietené tajnými službami západu tak to nebude len konšpirácia..
@trash len jediná otázka - kto počúva v dnešnej dobe niekoho kto nepoužije nejaké násilie alebo nemá moc???
Ako dopadnú všetky protesty na Slovensku? Sú zmarené už v zárodku. Prečo? Pretože slušnosť sa v dnešnom svete nenosí. V žiadnom svete. Ak by sme začali s výrobou jadrových zbraní tak potom by si sa nestačil čudovať čo by sa tu dialo. Ale tak to je na inú tému.
Nech bojujú za koho chcú - očividne sú ľudia nespokojní, inak by s nimi nesympatizovali nie? Ak by boli ľudia spokojní tak neexistujú protesty. Amen.
@trash
"vysvetli kto im na taku akciu venoval buldozer a kto ich ucil riadit taku masinu"
Tu vetu by som este zvladol ale pri druhej som vybuchol od smiechu
KTO ICH UCIL RIADIT TAKU MASINU
To si robis picu?
A nazvat toto obycajnym protestom je ignoracia? Aka ignoracia? Ty nesledujes dianie vo svete od kedy si sa narodil, ale len posledny tyzden? Videl si uz protesty v inych krajinach? Lebo ja som videl a nepriamo som zazil aj ovela horsie protesty. Kamrat, zobud sa. Ano, prisli tajni agenti z USA a podplatili cely Kyev aby protestoval. To si uplne zabil.
@spisovatel Z nezávyslích médii bolo jasné že pred viac ako mesiacom tam v uliciach Kyjeva bolo možno len jedno percento Ukrajiny potom sa objavila ukrajinska verzia nášho zapredaného Kňažka Kličko a odrazu sú ľudia úplne nespokojný to je skurvená manipulácia.. A že to západ schváľuje násilné útoky na policajtov práve za EU to mi je divné lebo keby si sa tak choval ako tí ukrajinskí extrémisti čo očividne nie sú už len obyčajní nespokojní ľudia v Krajine čo je pod mocou západu tak už by to bolo neprípustné.. Aspoň mi tu netrep také voloviny.. Viem že ľudia sú tu nespokojní aj tu sú ľudia nespokojní prečo zase nás tak západ nepodporí ako Ukrajínu? Lebo sme nespokojní s EU to nieje jedno za koho protestujú...
Verím tomu že väčšina nespokojných ukrajincov si uvedomuje že v Únii sa ich situácia nezlepší..
@hetfield To nieje jedno to že sa narodíš na Slovensku ako etnický rus neznamená že si automatický slovák.. Tak tiež tí etnickí židia nie sú to isté ako rusi...
@vitaeestamor Jasné kedy si oslávil dvaciatku ty už si pochodil celí svet a zaprotestoval si si že? Mne tu nejakí kaviarenskí pako bude niečo také tvrdiť že nesledujem dianie vo svete? Prosím ťa a s ktorého zdroja mám čerpať informácie o diani vo svete z Narkózi z Hnojki zo SMEti? A čo je smiešne na to keď mi dochádza že buldozer si nevyškrabali z pod nechta? Si myslíš že tí Ukrajinskí akože demonštranti (väčšina z nich neonacisti čo im netreba platiť veď sami birdzáci o nich tvrdíte že sú vygumovaní tak asi ani nevedia prečo sú v Uliciach) že oni sú Samir Gerkan z Kobry 11 že to naštartovať buldozer je ako keď Gerkán rozjebe motorku a aby dobehol zaporáka skočí na koňa a odrazu je z neho jazdecký šampión či čo? Ten kto nevidí hlbšie do vývoja udalosti ste tu vy. Im ani niektorej tej negramotnej časti netreba aby im CIA zaplatila žeby išli do ulíc lebo tá negramotná časť ukrajiny je na úrovni 12 ročného decka ako samotný slovenský spotrebiteľ podaktorí na úrovni 4 ročného decka ako väčšina kávičkových diskutérov z birdzu druhá časť sú neonacisti a skutoční extrémisti čo fakt nechápu o čo tam ide hlavne že sa vybujáčia a zaplatiť im trebalo iba Klička lebo (Kličko je celebrita slávny boxer) tak aby sa ovplyvnila verejná mienka lebo mnoho ľudí ma jednostranné myslenie a nelogické uvažovanie typu veď Kličko je osobnosť keď on tam je ideme aj mi. To je ovplivnenie verejnej mienky. Druhá vec keby sa toto dialo v západnej krajine tak je to už extrémizmus a teraz západ kričí hurá dajte im že ešte vás zasponzorujeme že? Tak keď ti toto nedochádza tak si svoj titul Baróna Prášila choď využiť na tradičného slovenského konzumenta ale nie na mňa..
@freestyler01 Nie lebo kávičkári a feťáci s tohto webu si nikdy nenasrali do huby keď niekto sa na Bridzi zmieni že na slovenskú pomôže len krvavá revolúcia tak sa do neho Birdzáci pusťia ako roj os že je extrémista fašista a primitív no keď sa toto isté deje na Ukrajine odrazu to isté birdzácke stádo čo povedzme pred mesiacom niekomu vynadalo do fašistov že dal krvavej revolúcii povie áno, o tej skupine extrémistov a teroristov v Kyjeve lebo robia bordel za EU povedia že tak je to správne.. Tak čo si o tom myslím to napíšem zreteľne: SI TU CELÁ POSRANÁ KOMUNITA UŽ PEKNE SERIE DO PAPULE!!!!
Toto je ešte v pohode to akože smejú toto spraviť že? Ale zrob to v západnej krajine a je s teba extrémista a terorista ale že je to za EU tak je to hrdinstvo čo vi na to Birdzoví povaľači? Mám pocit že vaše manky a ockovia sa majú v tomto prehnitom systéme dobre nie ako môj ocko manka ja brat a a sestra a ostatná mne podobná väčšina slovákov čo žijú z výplaty do výplaty. Inak by ste tu nehádzali také pomyje vám asi tento systém vyhovuje lebo sa vám asi fotrovci vopchali do niečeho zadku a s toho teplého miesta nechcú ani vyliezť a vyhĺbujú tam aj vám priestor.. » slovak.ruvr.ru/2014_01_22/Opoz...
» slovak.ruvr.ru/2013_12_05/USA-... A toto je zase vyhrážanie sa zo strany USA žiadna demokracia či boj o slobodu vydieranie pre fašistickú Korporatokraciu.
@trash ty si idealny produkt etatizmu. Staci aby na teba niekto vyplul nejaky politicky zargon a uz poslusne zohnes chrbat a nechas si na prdel nalozit pat a dvadsat. No a co, ze je to utok na verejneho cinitela? Sasovia v kostymoch s odznakom na cecku maju nadprirodzene schopnosti ci ako?
@tommyhot Tu ide o princíp ty debile že keby sa niekto ozval že treba revltu na slovensku jebnutý kokoti ako ty už ho označia za fašistu a keď sa to deje na Ukrajine tak je to OK lebo to je za EU jasná reakcia zapredanca.. Ale čo čakať od človeka ktorý zožerie každú debilnú brožurku od mimovládok...
@trash nefetuj to uz prosim ta. Mimovladky pokladam za rovnakych parazitov ako politikov. Neviem ani akymi skvelymi myslienkovymi pochodmi si prisiel na to, ze protesty v Ukrajine su podla mna ok, ale budiz. Ja som len narazal na tvoj indoktrinovany nazor tykajuci sa "verejnych cinitelov".
@trash nikto nekaze policajtom pocuvat politicke nariadenia. Mali pekne sediet doma a dovolit demonstrujucim zvrhnut vladu, co je mimochodom legitimny etatisticky nastroj.
@tommyhot Akým demonštrantom to mali dovoliť tým fašistom banderovcom, či tým vlastne teroristom ktorých tam západné rozviedky premiestnili zo Sýrie? Keď už niekeedy budeš kecať o tom že nikto nekáže policajtom počúvať rozkazi povedz to naším fízlom čo bezdôvodne mlátili občanov a neletela na nich žiadna dlažobná kocka...
je to všetko sranda, keď sa človek díva ako keby mimo scénu podporujem konfikt medzi obomi stranami len nárazom dvoch striel do seba zostane len neškodná smeť - či už niekoho trafia a následne skosia - bude to predsa len ako jožko v. s. hovoril: štatistika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@3 !
Ale vymletí sú aj Slováci tak prečo im nepomôcť nejakými provokatérmi?
ja vôbec nerýpem
a toto je absolútny vrchol už:
pre porovnanie:
- kde boli humanisti vtedy.
Ako dopadnú všetky protesty na Slovensku? Sú zmarené už v zárodku. Prečo? Pretože slušnosť sa v dnešnom svete nenosí. V žiadnom svete. Ak by sme začali s výrobou jadrových zbraní tak potom by si sa nestačil čudovať čo by sa tu dialo. Ale tak to je na inú tému.
Nech bojujú za koho chcú - očividne sú ľudia nespokojní, inak by s nimi nesympatizovali nie? Ak by boli ľudia spokojní tak neexistujú protesty. Amen.
"vysvetli kto im na taku akciu venoval buldozer a kto ich ucil riadit taku masinu"
Tu vetu by som este zvladol ale pri druhej som vybuchol od smiechu
KTO ICH UCIL RIADIT TAKU MASINU
To si robis picu?
A nazvat toto obycajnym protestom je ignoracia? Aka ignoracia? Ty nesledujes dianie vo svete od kedy si sa narodil, ale len posledny tyzden? Videl si uz protesty v inych krajinach? Lebo ja som videl a nepriamo som zazil aj ovela horsie protesty. Kamrat, zobud sa. Ano, prisli tajni agenti z USA a podplatili cely Kyev aby protestoval. To si uplne zabil.
Verím tomu že väčšina nespokojných ukrajincov si uvedomuje že v Únii sa ich situácia nezlepší..
» www.zemavek.sk/2013/11/co-sa-t...
» slovak.ruvr.ru/2014_01_22/Prot...
» slovak.ruvr.ru/2014_01_22/Opoz...