Zaujimate sa o to ako sa ludia vo vasom okoli alebo blizky maju, ako sa citia, nad cim rozmyslaju ? Pytate sa to len tak, ci vas naozaj zaujima stav cloveka? Rozpravate o sebe svojvolne, alebo cakate na otazku?
Zaujimaju ma aj pocity pomerne cudzich ludi a mojich blizki ma zaujimaju viac ako ja samostna aj dost casto si myslim a pytam aa to naozaj, o sebe rozpravam podla toho ci ma daco trapi alebo nie
hej zaujima ma to...nikdy som sa to este nespytal niekoho len tak prazdno ako frazu, vzdy ma to zaujimalo...co ma nezaujima tomu sa nevenujem a to sa nepytam
O to sa zaujimam vseobecne u ludi, u hocikoho a blizkych sa strasne vela pytam, niekedy som ako terapeut a o sebe hovorim malokedy ani blizkym, len ked mam 100 % istotu ze ich naozaj zaujimam a pochopia ma
nepýtam sa také otázky ľudí, u známych vidím, ak sa majú zle ale čakám, kým začnú rozprávať oni pretože nie každý má chuť o svojich problémoch rozprávať a tak nechcem byť necitlivá a neustále sa pýtať, čo im je, ak chcú povedia mi to
a o sebe? hovorím len to, čo môžem povedať, nejaké extra osobné veci nie
preco by som niekomu hovoril, ako sa mam? ale ja sa mam vzdy dobre, uz nemam 15, aby som sa trapil pre kazdu picovinu. A ci ma zaujima ako sa citia ostatni? Niekedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
je to rôzne
A áno, zaujímam.
a o sebe? hovorím len to, čo môžem povedať, nejaké extra osobné veci nie
A ja nerada odpovedam na tuto otazku
Ja svoje svetabole automaticky vybalim mozno piatim najblizsim ludom.