V škole sme písali sloh na tému príhovor.Ja som písala o rodinnej oslave mojej babičky.Rozprávač som bola ja...Napísala som tam takúto vetu: ,,Babi,vobec si sa nezmenila,si stále rovnako krásna, ako si ta pamatám z útleho detstva. " (Alebo tak približne.Ale pointa je rovnaká) .A učitelka mi to neuznala,dala mi 3-ku.Pochopila to totiž tak, že to útle detstvo bolo myslené na útle detstvo babky.A ked som sa jej snažila vysvetlit,dala mi poznámku že som drzá.Tak zo zaujímavosti chcem vediet ako si to pochopil/a ty.
@sacrifice nerobil som si z teba srandu, myslel som to vazne, len napisat iba " @7 " mi prislo prilis obycajne pre tuto vynimocnu situaciu...a co sa tyka annie, je zmätená, tazko by ma zdisovala
LOGICKY predsa nedáva zmysel aby si vnučka pamätala útle detstvo svojej babky, keďže vtedy ešte neexistovala ani len vnučkina mama. What the fuck... Ale neverím, že ti dala trojku len kvôli tomu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
inak podľa mňa je tá veta v pohode, celkom sa to hodí do monitoru, aby sa to dalo vysvetliť všelijako a aby to bol ďalší bullshit (ach)
a v každom prípade platí @2
a keď ti dala poznámku za to, tak buď si sa jej to snažila vysvetliť príliš neslušne alebo ju nerieš, neoplatí sa.
annie, zdisuj ho, ak ešte bude zlý
urcita bola ta trojka len kvoli tomu? lebo ak ano, tak by som uz len z principu v skole narobila bordel
to ti kvôli jednej vete dala trojku?
alebo celý ten sloh či čo to je bol takýto?
a @momoglamorous wtf? ved som to iste napisal co ty: D(ale zase si robis fun of me?
(@drazoal kukni! dostal som pochvalu od ženy! a nie hociakej! pozri akej slávnej!
neposer sa