dneska bolo dost slusne nasnezene, aj husto stale snezilo, ja konkretne som problemy s transportom nemala ale @matwejo pisal ze sa vykolajili 2 elektricky
tak ale prečo moje ružinovské električky cez trnavské nepokračovali do ružinova, ale na nové mesto, to som nepochopila... keby nešli vôbec - ok. ale prečo nešli len ružinov...
Úplne smiešne ako v správach hovoria aká obrovská kalamita je v BA... ako keby inde nesnežilo úplne sa smejem na tom keď to vidím ako sú tí ľudia neschopní proste nechápem (obrovský facepalm)
@nietimekki radim ti nevracat sa dotejto diskusie, je plno zadubencov co si myslia aky su super a aky je v ba odpad...predchvilkou som pozeral diskusiu na sme a bolo to podobne, ludia co tam nepochopili ani komentare niektore, tam najviac na ne reagovali a osocovali ba... uz je to az smiesne ako si na tom zakladaju ludia obcas..a pritom jeidny argument je za ba je zla lebo ved ba...a ked si z ba si tiez zly tak nepis
@hoperpohroma až dorastieš pobavilo... ďalšia prezretá 17 ročná "ŽENA" ... nechápem čo vás tak na tom uráža, že sa smejem s ľudí, ktorí panikária pre 5 cm snehu... to vás tak sere že som napísal pravdu, že v TV iné nepočuť iba aká je v BA kalamita? napísal som že ste odpad? ako to tvrdí tuto hore jeden? nie nenapísal to napísal on sám napísal takže sry...
@herooo31 pocuvaj napisem ti to p o m a l y nech pochopis ale nie dost bolo vtipu..ide o vec ze si uz dost stary aby si pochopil ze media vsetko zvelicuju a ze to vobec nevypoveda otom co sa deje v ba naozaj a ako na to ludia skutocne reaguju...cize ano je tu dost snehu, a nie nieje tu z toho taky humbuk... takze nepis tu kraviny, len si robis hanbu...
@herooo31 ok robis nanbu svojmu avataru..ako myslis ale krasa ako nereagujes na to co sa riesi..aspon vidno ze si trosku ..no dobre, mozno trosku viac mimo
@herooo31 ja z ba ani nie som, ale studujem tam. ked raz vyuzivam vyhody hlavneho mesta lebo moje je na picu, bolo by maximalne pokrytecke na neho vsade nadavat (ako to kopa nebratislavcanov robi, ze)
povedala som AZ DORASTIES. nehovorila som nic o tom, ako som dospela ja. v 18 asi nepracujes, mylim sa?
a tych 5cm wi najeb do riti. citis sa dobre ked hovoris absolutne nebjektivne cislo a sam vies, ze to tak je? lebo dost si sa zhodil akurat.
@hoperpohroma preto tento celý flame začal lebo nikto neviete poriadne čítať... nikde som na ba """"nenadával""" a tu som pri čítaní tvojho príspevku skončil tak ako si si ty poriadne neprečítala ten môj
@hoperpohroma veď som ti napísal že som na BA nenadával čo viac k tomu potrebuješ? Vy ste tu začali s tým ako zakomplexovaní ľudia nadávajú na Bratislavu aj keď naňu nikto nenadával...
@kalbun slovu intelekt by si sa ty radšej mal vyhýbať... intelektuál sa nesnaží za každú cenu niekoho zhadzovať a ponižovať...
@herooo31 linkni mi ten prispevok, kde som ta oznacila za zakomplexovaneho
na bratislavu sice nenadavas priamo, ale myslim si ze kazdy kto si precita prispevky c. 13 a 16, tak vidi -.- proste nie si schopny prijmat normalne argumenty a zijes v svojej zadubenej bubline. ok, tvoja vec, ale stale si stojim za tym, ze raz ti ba bude este dobra.
@kalbun ja nemám o čom tuto... ja viem že si myslíš, že keď použiješ v každom príspevku slovo argumentovať tak argumentuješ, ale fakt neviem čo sa snažíš dokázať... pretože nikto tvoje nádherné mestečko posypané snehom neosočuje... aké argumenty potrebuješ prosím napíš čo ti mám dokázať lebo neviem čo čakáš...
@hoperpohroma sry ale zase nečítaš poriadne... nepísal som že si to napísala ty je tam napísané VY ... takže až ty dorastieš dúfam že na staré kolená sa naučíš poriadne čítať ty lol
pytam sa kolko je snehu a on zajebe--- ostaň radšej tam kde si, nie len kvôli snehu ---ked nevies skym sa bavis nepis aspon hluposti niesom na take veci zvedavy ostatnym dakujem za info..
včerajšia situácia sa hádam ani neoplatí komentovať kebyže som to vedela, že tam skysnem miesto pol hodiny - 2 a pol hodiny, tak si berem do EC fľašku vína
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
» www.shmu.sk/sk/?page=1&id=m...
ale predpoved na zajtra hovori o dost menej snehu, len bude stale pod nulou tak sa asi nevypari
@matwejo aha, tak ak to bolo takto, to som nevedela... dnes som bola len v robote, a to mám autobusový smer
teda ja mam rada sneh a tak sa tesim ^_^
povedala som AZ DORASTIES. nehovorila som nic o tom, ako som dospela ja. v 18 asi nepracujes, mylim sa?
a tych 5cm wi najeb do riti. citis sa dobre ked hovoris absolutne nebjektivne cislo a sam vies, ze to tak je? lebo dost si sa zhodil akurat.
@kalbun slovu intelekt by si sa ty radšej mal vyhýbať... intelektuál sa nesnaží za každú cenu niekoho zhadzovať a ponižovať...
na bratislavu sice nenadavas priamo, ale myslim si ze kazdy kto si precita prispevky c. 13 a 16, tak vidi -.- proste nie si schopny prijmat normalne argumenty a zijes v svojej zadubenej bubline. ok, tvoja vec, ale stale si stojim za tym, ze raz ti ba bude este dobra.
(az dorasties, lol)